Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 3.30 Μ.Μ. ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Οι διεθνείς αστέρες και πρωταθλητές Ευρώπης του
ΠΣΑΠ και η Εράνη στέλνουν μήνυμα αλληλεγγύης

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΕΦΙΑΠ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΝΑ σπουδαίο αθλητικό γεγονός, με φιλανθρωπικές προεκτάσεις λαμβάνει χώρα σήμερα στο νέο γήπεδο των Φιλιατρών όπου διεθνείς αστέρες με παραστάσεις και καριέρα στα ελληνικά και ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά γήπεδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους προσφέροντας απλόχερα αγάπη στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Στις 3.30 σήμερα το μεσημέρι στο νέο στάδιο Φιλιατρών η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αποτελούμενη από διεθνείς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων θα είναι και πέντε Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, θα αγωνισθεί με την ομάδα των Παλαιμάχων των Φιλιατρών, σε παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό.
Τα έσοδα από αυτή τη συνάντηση θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Φιλιατρών και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Φιλιατρών.
Με την ομάδα του Π.Σ.Α.Π., θα αγωνισθούν ο Νίκος και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, οι οποίοι ξεκίνησαν την καριέρας του από την Εράνη Φιλιατρών και κατάγονται από την περιοχή.
Η παρουσία του Π.Σ.Α.Π. στα Φιλιατρά θα συνδυασθεί με την επίσκεψη σε σχολείο της πόλης και συνάντηση γνωριμίας με τους μαθητές, στο πλαίσιο της εκστρατείας πρόληψης και ενημέρωσης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για ζητήματα βίας, ρατσισμού και διαφθοράς.
Ο εκλέκτορας της ομάδας του Π.Σ.Α.Π. Χαράλαμπος Ζελενίτσας θα έχει μαζί του, στην αποστολή στα Φιλιατρά, τους εξής ποδοσφαιριστές: Αντώνης Νικοπολίδης, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Μπενετάτος, Στάθης Κάππος, Κώστας Πούλιος, Νίκος Γεωργέας, Σωτήρης Κυργιάκος, Άγγελος Μπασινάς, Κώστας Κατσουράνης, Κώστας Φρατζέσκος, Νίκος Λυμπερόπουλος, Γιώργος Καραγκούνης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Άγγελος Ζαφειράκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου