Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 350.000 ΕΥΡΩ

Αλλάζει -επιτέλους – το κάλυμμα
στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τέντα»!!!

ΠΕΡΑΣΑΝ χρόνια και καιροί και επιτέλους ήρθε η ώρα για να αλλάξει το πανί της «Τέντας». Το πολύπαθο πανί, που χρόνια τώρα το ράβουν αλλά πάντοτε …ξηλώνεται χρειαζόταν άμεσα αλλαγή κι αυτό επιβεβαίωναν χρόνια τώρα οι τραυματισμοί αθλητών, οι εισροές υδάτων κατά τις βροχοπτώσεις, η απώλεια θερμοκρασίας και λοιπά άλλα.
Το κλειστό γυμναστήριο Τέντα, δεν μπόρεσε και κατά το πρόσφατο παρελθόν να ανταποκριθεί σε ακραία καιρικά φαινόμενα ενώ οι τοπικές επισκευές του πανιού ήταν πρόσκαιρες. Να, όμως, που πλησιάζει η ώρα της αλλαγής…
Κατά την προχθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας ελήφθη η απόφαση καθώς εγκρίθηκε η «μελέτη για την προμήθεια «Αντικατάσταση υλικού επικάλυψης Γυμναστηρίου «Τέντα» Δήμου Καλαμάτας (Προμήθεια και Τοποθέτηση)» και κατάρτιση όρων διακήρυξης διενέργειας ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού. Εγκρίθηκαν, όσον αφορά σε διαγωνισμό προϋπολογισμού 350.000 ευρώ με το ΦΠΑ.»
Μια εξαιρετικά ευχάριστη και κομβικής σημασίας εξέλιξη στον τομέα του αθλητισμού που έχει περάσει στο περιθώριο σε ότι αφορά συντήρηση ή νέα πρότζεκτ, ελέω κρίσης και προτεραιοτήτων.
Η νυν δημοτική αρχή κάνει, επιτέλους, αυτό που έπρεπε να έχει γίνει χρόνια πριν ώστε οι εγκαταστάσεις της πόλης μας να είναι αν μη τι άλλο αξιοπρεπείς και να μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των χιλιάδων αθλουμένων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν είχε γίνει διαγωνισμός αλλαγής του καλύμματος, ο οποίος όμως απέβη άγονος. Επίσης, στο παρελθόν είχε γίνει διαγωνισμός για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου με τη διαδικασία των ΣΔΙΤ, που επίσης είχε αποβεί άγονος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου