Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ντέρμπι κορυφής με Καρδίτσα αύριο στο κλειστό της Παραλίας η "Καλαμάτα '80"

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΟ 2014 ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Έχοντας ήδη κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2014 με νίκη στο Κύπελλο επί της ομάδας της ΕΑΠ στην Πάτρα εξασφαλίζοντας την πρόκριση της στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, η ομάδα της «Καλαμάτα ’80» μπαίνει τώρα δυναμικά και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών.
Αύριο στις 6:30 η Καλαματιανή ομάδα στο φινάλε του Α΄ Γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής θα αντιμετωπίσει την εξαιρετικά δυνατή ομάδα της Καρδίτσας, η οποία προσπαθεί επί σειρά ετών να ανέβει στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Τη φετινή μάλιστα χρονιά μοιάζει ικανή να το πετύχει και για να πραγματοποιήσει το όνειρό της θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της «Καλαμάτα ’80»!
Είναι γνωστό πως η Καρδίτσα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα με ένα σημαντικό μπάτζετ – πολύ μεγαλύτερο απ’ αυτό της τοπικής μας ομάδας - με αμειβόμενους παίκτες και με συμμετοχές πολλών ετών στην Α2 και την Α1 Εθνική.
Το αυριανό ντέρμπι ρίχνει την αυλαία του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος με την Καρδίτσα 2η πίσω από την ισχυρή ομάδα του Κολεγίου Αθηνών και την «Καλαμάτα ’80» μια θέση πιο κάτω. Αποτέλεσμα της πολλής δουλειάς είναι η «Κ80» να έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκίες με την φετινή της πορεία μέχρι σήμερα αποσπώντας σημαντικές νίκες εντός και εκτός έδρας πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό σερί 7 νικών και 2 ηττών, όντας στην 3η θέση και μόλις 3 βαθμούς πίσω από την σημερινή αντίπαλο, Καρδίτσα.
Παράλληλα, ο αγώνας αυτός αντιμετωπίζεται από τους Καλαματιανούς ως ένα δυνατό τεστ έτσι ώστε η ομάδα να δοκιμάσει τις δυνατότητες της απέναντι σε μια εξαιρετικά δυνατή ομάδα, η οποία αποτελεί ισχυρό φαβορί για την άνοδο στην Α1. Άλλωστε, τα παιχνίδια με μεγάλες ομάδες πάντα αποτελούν κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια και δημιουργία υπερβάσεων για τους αθλητές.
Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και άπαντες σε αυτή ανυπομονούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να προσφέρουν μια όμορφη εμφάνιση η οποία θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στο ρόστερ της αντίπαλης ομάδας είναι ο αθλητής Βαγγέλης Ντάκουρης, ο οποίος αγωνίζεται ως λίμπερο.
Ο μικρός αδερφός και πρώην συμπαίκτης του σημερινού προπονητή της «Καλαμάτα ’80» Παναγιώτη Ντάκουρη, πριν μετακομίσει στην Καρδίτσα για σπουδές αγωνιζόταν στην ομάδα της «Κ80».
Ο Βαγγέλης Ντάκουρης μαζί με τον Χρήστο Δημητρακόπουλο της «Κ80», αποτελούν τα δυο καλύτερα λίμπερο της Α2 Εθνικής κατηγορίας
«Ελπίζουμε και ευχόμαστε μια μέρα μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια και ο «μικρός» Ντάκουρης να καταφέρει να αγωνιστεί στην Εθνική και να αποκτήσει σημαντικές διακρίσεις όπως ευτύχισε να κάνει ο «αντίπαλος» του στο παιχνίδι του Σαββάτου, Χρήστος Δημητρακόπουλος. Η μέχρι σήμερα παρουσία του κόσμου δίπλα στην ομάδα είναι εντυπωσιακή. Ελπίζουμε, ότι στον συγκεκριμένο αγώνα ακόμα περισσότερος κόσμος θα ενισχύσει και θα αγκαλιάσει τις προσπάθειες των αθλητών βοηθώντας τους στο να επιτευχθεί το καλλίτερο αποτέλεσμα. Η προσπάθεια μας μπορεί, μέχρι σήμερα, να έχει σπουδαία, για τα αθλητικά δεδομένα της πόλης, αποτελέσματα, αλλά δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, ακόμα σκληρότερα για το καλλίτερο δυνατό και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες και της δυνατότητες που έχουμε», αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου και τονίζουμε πως η παρουσία όλου του κόσμου στο πλευρό τους σε μια τόσο σημαντική αναμέτρηση και προσκαλούν όλους τους φιλάθλους της Καλαμάτας να τον παρακολουθήσουν ελπίζοντας πως με την προσέλευση του θα δώσει μια ηχηρή νότα στον αγώνα!


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου