Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

«Γινε Εθελοντής» για την Αρχαία Μεσσήνη

ΣΤΟ 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΕΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 


Ο Δήμος Μεσσήνης και η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Μεσσήνη από 31 Μαρτίου έως και 10 Απριλίου 2014, στο πλαίσιο των ενεργειών οργάνωσης, ανάπτυξης και προβολής αυτού του κορυφαίου θεσμού της Μεσσήνης και της πατρίδας μας, αναζητά εθελοντές

που επιθυμούν να συμμετέχουν έμπρακτα με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και τη θετική τους διάθεση στην προετοιμασία και τη διεξαγωγή του 3ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος και όλων των παράλληλων δράσεών του.

Το πρόγραμμα εθελοντικής υποστήριξης στοχεύει να εμπλέξει όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του Φεστιβάλ σε βασικούς τομείς της διοργάνωσης όπως:
συνοδεία θεατρικών ομάδων και ξένων προσκεκλημένων,
ταξιθεσία στο αρχαίο θέατρο,
υποστήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων, ημερίδων και παράλληλων εκδηλώσεων,
γραφιστικές εφαρμογές στα εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, ημερίδες και παράλληλες εκδηλώσεις,
υποστήριξη ξεναγήσεων θεατρικών ομάδων και ξένων προσκεκλημένων,
στήσιμο και λειτουργία εκθέσεων

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εθελοντικής υποστήριξης αφορά σε όλες τις δράσεις του Φεστιβάλ για το χρονικό διάστημα από τα μέσα Μαρτίου έως και τα μέσα Ιουνίου 2014. Απαραίτητη προϋπόθεση, για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής στις παραπάνω δράσεις, είναι η διάθεση για ουσιαστική συμβολή και η δυνατότητα να λειτουργεί ως μέλος μιας «μεγάλης οικογένειας» που συνδιοργανώνει το Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη..
Οι εθελοντές θα ενταχθούν από την Οργανωτική Επιτροπή στο συνολικό οργανόγραμμα ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο, τα ενδιαφέροντα, τις γνώσεις και την εμπειρία τους.
Μετά την ολοκλήρωση των υπηρεσιών τους, θα δοθεί σε κάθε ένα εθελοντή Βεβαίωση Εθελοντικής Απασχόλησης από το Δήμο Μεσσήνης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής που διατίθεται:
από το Δήμο Μεσσήνης (στο γραφείο της κυρίας Ντρε Ευγενίας, τηλ. 27223 60105), στο ισόγειο του Δημαρχείου Μεσσήνης)
ή να την κατεβάσουν από την ιστοθέση του Φεστιβάλ (http://ancientmessenefestival.blogspot.gr/).

Την Αίτηση Συμμετοχής πρέπει να τη συμπληρώσουν και να την παραδώσουν έως την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 ως εξής:
1. Αυτοπροσώπως, μέχρι και ώ¬ρα 12.00 στην κυρία Ντρε Ευγενία, στο ισόγειο του Δημαρχείου Μεσσήνης
2. Ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Δήμος Μεσσήνης, (3ο Διεθνές  Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, υπόψη κυρίας Ντρε Ευγενίας), οδός Δημάρχου Παύλου Πτωχού - Τ.Κ.  24200 Μεσσήνη  
3. Με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: edre@messini.gr
Οι εθελοντές θα ειδοποιηθούν από την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ, για να ενημερωθούν λεπτομερειακά για όλες τις δράσεις και να παρακολουθήσουν τις οργανωτικές συναντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου