Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Εκπρόσωποι του ΚΕΘΕΑ-ΚΥΤΤΑΡΟ στον Στάθη Αναστασόπουλο


Το δήμαρχο Μεσσήνης  Στάθη Αναστασόπουλο επισκέφθηκαν  σήμερα οι εκπρόσωποι του Πολυδύναμου Ψυχοδιαγνωστικού Κέντρου του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ,  Γιάννης Μακρής,  ψυχίατρος και Έφη Μουρούφα, ψυχολόγος, παρουσία της  προέδρου της κοινωφελούς επιχείρησης ΚΕΑΔΗΜ Ελένης Τσέλιου και του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιώργου Δαβίλλα, προκειμένου να ενημερώσουν τις τοπικές δομές υγείας και κοινωνικής πρόνοιας σχετικά με τις λειτουργίες του κέντρου.


Οι υπηρεσίες του ψυχοδιαγνωστικού κέντρου του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ απευθύνονται σε άτομα που αντιμετωπίζουν ψυχικά προβλήματα σε συνδυασμό με τις εξαρτήσεις (φέρουν δηλαδή διπλή διάγνωση). Παράλληλα ασχολούνται και με  τη θεραπεία της εξάρτησης από το αλκοόλ, από τα τυχερά παιχνίδια, άλλα και από το διαδίκτυο. Οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν και απευθύνονται σε ενήλικες. Στο πολυδύναμο ψυχοδιαγνωστικό κέντρο του ΚΕΘΕΑ επιχειρείται μια ολιστική προσέγγιση για τη θεραπεία των ατόμων με εξάρτηση  αλλά και την υποστήριξη των οικογενειών τους, με στόχο τη θεραπεία και την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Σκοπός της επίσκεψης του ΚΕΘΕΑ είναι η ενεργοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου για τον εντοπισμό και ενημέρωση πολιτών που επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα προγράμματα. Ο Δήμος Μεσσήνης για να ενισχύσει την προσπάθεια του ΚΕΘΕΑ διαθέτει χώρο στα γραφεία της ΚΕΑΔΗΜ για την υποδοχή των δικαιούχων.

Πληροφορίες: ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ:
Κουμουνδούρου 3 24100 Καλαμάτα –
τηλ. 27210 89482

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΑΔΗΜ ● Τηλ. 2722026329

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου