Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Υψηλό βαθμό δυσκολίας το ντέρμπι με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου


Δύσκολη εντός έδρας αποστολή για τους Άνδρες του Άργη Καλαμάτας στην 7η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος βόλεϊ Ανδρών.
Ο Γρηγόρης Κόλλιας και οι πετοσφαιριστές του καλούνται να αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο του Η΄ Ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος, Ποσειδώνα Λουτρακίου σε ένα ντέρμπι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.
Το Λουτράκι έρχεται …φορτσάτο με μοναδικό στόχο τη νίκη, δεδομένου πως φέτος κυνηγά την άνοδο και από την άλλη, ο Άργης επιδιώκει την παραμονή του σε ένα παιχνίδι με πολλές δυσκολίες και διαφορές.
Αρχικά, οι δυο ομάδες δεν έχουν την ίδια δυναμική με το Λουτράκι να είναι σαφώς πιο δυνατό και ενισχυμένο και τον Άργη να μετρά από την αρχή της σεζόν σημαντικές απώλειες. Φέτος απουσιάζει ο βασικός πασαδόρος και το λίμπερο. Πάσα παίζει ο αρχηγός και κόουτς της ομάδας, Γρήγορης Κόλλιας και σε ρόλο λίμπερο είναι ο Πουλουπάτης.
Το υπόλοιπο ρόστερ πλαισιώνουν οι κεντρικοί Χρυσανθακόπουλος και Μπεκυράς, οι Ακραίοι Πατσέλης, Μαυρούλης, Γαλανόπουλος, Τσούκλερης και Μιχαλάκης. Αγώνας δρόμου γίνεται εν τω μεταξύ για την έκδοση του δελτίου του Μαυρέα!
Παρόλα αυτά οι Καλαματιανοί δεν θα πέσουν αμαχητί! Θα παλέψουν στο ματς
● Το ματς θα γίνει σήμερα στο κλειστό της Παραλίας, στις 3:30 το μεσημέρι, με διαιτητές τους Ηλία Τσουμελέα και Ανδρέα Χριστοδουλόπουλο, σημειωτής θα είναι η Όλγα Βλαχούλη.



Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου