Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Παλαίμαχοι Μεσσηνιακού και «Καλαμάτας» παρέδωσαν μαθήματα αθλητικής αγωγής!


ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 

4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ




ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ 

ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


Λίγη σημασία είχε το σκορ στο ματς – γιορτή ανάμεσα στους Παλαίμαχους του Μεσσηνιακού και της «Καλαμάτας», το οποίο διεξήχθη με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας.
Οι «μελανόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 2-0 των «πράσινων», όμως η μεγάλη είδηση είναι η ικανοποιητική ανταπόκριση του κόσμου που παρευρέθη στο γεγονός, με το γήπεδο να γεμίζει κυρίως με μικρά παιδιά που παρακολούθησαν πολλά από τα ινδάλματα τους!
Οι παίκτες των δυο ομάδων αγωνίστηκαν σε κλίμα ευγενής άμιλλας και με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση του κοινού και δεν έλειψαν οι στιγμές όπου αρκετοί «γερόλυκοι» ποδοσφαιριστές έδειξαν εκλάμψεις του ταλέντου με το οποίο «στόλιζαν» τα μεσσηνιακά και όχι μόνο γήπεδα.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο από τα δυο μισάωρα του αγώνα, με μεγαλύτερη αυτή του Μπλέτσα ο οποίος δεν κατάφερε στο 22΄ να σκοράρει εξ’ επαφής, έπειτα από σέντρα του Δρούγα.
Το σκορ στο Α΄ μέρος παρέμεινε 0-0, όμως στην επανάληψη αυτό έμελλε να αλλάξει.
Στο 37ο λεπτό ο μεγάλος σκόρερ Γ. Αθανασόπουλος με ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε 3 παίκτες και πλάσαρε τον Δ. Αθανασόπουλο, αλλά ο πορτιέρο του Μεσσηνιακού βγήκε προσωρινά νικητής. Ωστόσο ο επιθετικός της «Μαύρης Θύελλας» έγινε εκ νέου κάτοχος και σούταρε από δεξιά για να ανοίξει το σκορ, παρά την φιλότιμη προσπάθεια του Γυφτοχρήστου να διώξει.
Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Μπλέτσας έκανε ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Δ. Αθανασόπουλος επέδειξε απίστευτα αντανακλαστικά και εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία, αποσοβώντας τον κίνδυνο.
Στο 54΄ ο Κολοκάθης δεν βρήκε για λίγο στόχο με σουτ εκτός περιοχής, με τους φιλοξενούμενους να «γράφουν» το τελικό 2-0 δυο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με τον Μαχαίρα να σκοράρει με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Οι απονομές


Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές προς τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ο παλαίμαχος της «Καλαμάτας» και ένας εκ των ανθρώπων που είχαν την μεγαλύτερη ευθύνη διεξαγωγής του αγώνα, ο Γιώργος Φάββας, ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα, αλλά και όσους αγωνίστηκαν.
Το ίδιο έκανε και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας Όλγα Φωτοπούλου – Μπάκα και εν συνεχεία ακολούθησαν οι απονομές.
Εκ μέρους της ΕΠΣ Μεσσηνίας παρευρέθη ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λεωνίδας Οικονομίδης, ο οποίος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Μεσσηνιακού, Σταύρο Χριστόπουλο.
Ο επίτιμος Πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας» Λυκούργος Γαϊτανάρος τίμησε με τον ίδιο τρόπο τον αρχηγό των «μελανόλευκων» Παλαιμάχων, Βασίλη Μπλέτσα.
Τους διαιτητές του αγώνα, Νίκο Χρονόπουλο, Αγγελική Παυλοπούλου και Μαρία Ζέρβα βράβευσε με αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας Δημήτρης Χριστόπουλος.
Ακολούθως, η κ. Φωτοπούλου Μπάκα μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημ. Σχολείου Παναγιώτη Σάμιτα παρέδωσαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων που συμμετείχαν. 
● Διαιτησία: Ν. Χρονόπουλος, Α. Παυλοπούλου, Μ. Ζέρβα
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ: Δ. Αθανασόπουλος, Κολοκάθης, Σολωμάκος, Μουστάκας, Χατζηαγγελής, Πετρόγιαννης, Καλαμουδάκος, Φυκούρας, Γυφτοχρήστος, Χριστόπουλος, Μούργος. Στο ματς αγωνίστηκαν κα οι Μισέρος, Κελαράκος, Αναστασόπουλος, Μανωλόπουλος, Σπαντιδέας, Αλάγας, Ζησιμάτος.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φάββας, Κορομηλάς, Μπιζίμης, Μαυρέας, Παλαμάρας, Χουλιάρας, Μπλέτσας, Γκόφας, Δρούγας, Γ. Αθανασόπουλος, Π. Μπιζίμης. Στο ματς αγωνίστηκαν και οι Κοψαχείλης, Νικητόπουλος, Μαχαίρας, Δέδες, Πουλής, Κόντος. 


Α.Ν.Μ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου