Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ανατέλλει το «άστρο» του Θανάση Κοντού!


Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 

ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ!



ΣΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΛΑΜΑ


Το «άστρο» του Θανάση Κοντού αρχίζει σιγά σιγά να «λάμπει» με την φανέλα του Χανδριναϊκού, με τον 15χρονο μεσοεπιθετικό να «βγάζει μάτια» μέχρι στιγμής με την απόδοση του στον Β΄ όμιλο της Β΄ τοπικής κατηγορίας.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι από τους κύριους λόγους που ο Χανδριναϊκός φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας, καθώς έχει σκοράρει έως τώρα 15 τέρματα(!) σε ισάριθμες αγωνιστικές. Πρόκειται για τον δεύτερο σκόρερ στον συγκεκριμένο όμιλο, αλλά και σε όλη την Μεσσηνία, πίσω από τον Κώστα Μουτζούρη του Ακρίτα Κορώνης, ο οποίος έχει πετύχει ένα τέρμα παραπάνω!
Έχει αγωνιστεί συνολικά 1.305 λεπτά συμμετοχής και κάνοντας τους σωστούς υπολογισμούς καταλήγουμε στο γεγονός πως ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής σκοράρει ένα γκολ ανά 87 λεπτά συμμετοχής!!!
Ταχύτητα, έκρηξη και αρκετά καλά τελειώματα αποτελούν το ρεπερτόριο του Κοντού, με τους παράγοντες του Χανδριναϊκού να τρίβουν τα χέρια τους για το «διαμάντι» που έχουν στην διάθεση τους.
Στο ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Πατίστα, ο Κοντός σκόραρε 2 από τα 5 τέρματα της ομάδας του και θα μπορούσε να πετύχει χατ τρικ αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια. Ωστόσο, συνέβαλε αρκετά στα υπόλοιπα τέρματα!

«Έκρηξη» μετά
την 4η αγωνιστική
Η φετινή «έκρηξη» ήρθε μετά την 4η αγωνιστική και το ματς με την Λογγά, όπου ο Κοντός σκόραρε δυο τέρματα. Ακολούθως φιλοδώρησε επίσης με δυο γκολ την Χώρα και την Καλλιθέα, ενώ στην 7η αγωνιστική σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στο «Χ» με το Πεταλίδι.
Στις επόμενες 5 αγωνιστικές ο 15χρονος δεν σκόραρε, όμως απέναντι στο νεανικό σχήμα της Βέργας έκανε… «όργια». Πέτυχε συνολικά 5(!) τέρματα και οδήγησε την ομάδα του στο εμφατικό 7-3.
Και να σκεφτεί κανείς πως πέρσι ο νεαρός σε ηλικία 14 ετών πέτυχε 9 τέρματα στην ίδια κατηγορία και όμιλο σε 23 συμμετοχές, ή διαφορετικά σε 1854 λεπτά.
Ίσως όλα τα παραπάνω να μην παρουσιάζουν εξ’ ολοκλήρου τις αρετές του ποδοσφαιριστή του Χανδριναϊκού, ο οποίος αποδεικνύει περίτρανα πως το μέλλον του ανήκει.

Έκοψε πίτα
μετά το ματς
Μετά την αναμέτρηση με τον Πατίστα, ο Χανδριναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Οι μεγάλοι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος και Θοδωρής Δαρσακλής.  
Επίσης, προ ολίγων ημερών η διοίκηση μαζί με τους παίκτες του Χανδριναϊκού είχαν εκδώσει ανακοίνωση για τον χαμό του Διονύση Παγάνη.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η διοίκηση και οι παίχτες του Χανδριναϊκού ΠΣ συλλυπούνται θερμά την οικογένεια του φίλου και μέλους της μεγάλης οικογένειας της ομάδας μας κ. Διονύση Παγάνη για τον άδικο χαμό και το πρόωρο ταξίδι του στη γειτονιά των αγγέλων».

Α.Ν.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου