Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Σφύριξαν»… ευχές οι διαιτητές του ΣΔΠ Μεσσηνίας!



ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΟΡΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ



Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες το βράδυ στα γραφεία του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.
Παρουσία όλων των εν ενεργεία διαιτητών, αλλά και παλαιμάχων και μελών της διοίκησης της ΕΠΣ Μεσσηνίας, οι «σφυρίχτρες» του Νομού μας μέσα σε τρομερή διάθεση και αρκετά… «πειράγματα» τέλεσαν την καθιερωμένη τελετή.
Την σεμνή εκδήλωση άνοιξε το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ και κεντρικός ομιλητής Παναγιώτης Μανωλόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν και ευχήθηκε καλή διαιτητική χρονιά σε όλους. Ακολούθως απηύθυνε ευχές ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Νίκος Κοσσάρης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ και Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης, ο Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής Γρηγόρης Μποζοντάκης και το μέλος της Επιτροπής Χρήστος Κότσαρης.
Στην εκδήλωση οι διαιτητές τράβηξαν κλήρο, με δυο τυχερούς να κερδίζουν από έναν χρονομετρητή. Οι Νίκος Τσίρμπας και Θοδωρής Αγγελακάκης ήταν οι δυο νικητές, ενώ ο Γιώργος Λαμπίρης κέρδισε ένα ρολόι. Την κοπή της πίτας ανέλαβε ο κ. Κοσσάρης και αμέσως μετά οι διαιτητές κατευθύνθηκαν προς την αίθουσα του Αθλ. Κέντρου, όπου έγιναν κάποιες ανακοινώσεις από την Επιτροπή.

Ετοιμάζουν χορό
οι διαιτητές
Η σημαντικότερη ανακοίνωση είχε να κάνει με την προετοιμασία χορού στην οποία βρίσκονται οι διαιτητές το επόμενο χρονικό διάστημα. Στόχος είναι να μαζευτούν αρκετά χρήματα για να καταστεί κάτι τέτοιο δυνατό και έχει ήδη αποφασιστεί να ξεκινήσει η συγκέντρωση τους.
Συγκεκριμένα, όλοι οι διαιτητές σε πρώτο πλάνο θα δώσουν από 10 ευρώ έκαστος για το γεγονός, ξεκινώντας από το επόμενο Σαββατοκύριακο όπου οι βοηθοί πριν από κάθε αγώνα θα από 10 ευρώ στους πρώτους διαιτητές. Η ημερομηνία διεξαγωγής του χορού δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα. 
Α.Ν.Μ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου