Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Πίτα και παρουσίαση τμημάτων Ποδηλασίας και Μπάσκετ στο «Ipanema» στην διπλή εκδήλωση του Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλή»



ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΤΣΑΛΑΜΑΤΑ


Παρουσίαση των τμημάτων ποδηλασίας και μπάσκετ για το 2014 πραγματοποίησε με επιτυχία την περασμένη Κυριακή ο Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλής» στο παραλιακό καφέ-μπαρ «Ipanema», η αίθουσα του οποίου ήταν εξαίρετα διακοσμημένη με ποδήλατα, πανό και αφίσες αγώνων.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον έφορο του τμήματος μπάσκετ Περικλή Τσαλαματά - έκλεισε ένας χρόνος από τον αιφνίδιο θάνατό του – και εις μνήμη του κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Ευάγγελος Κακούρος και έπειτα, ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Συλλόγου Παναγιώτη Κουτρούλη, ευχές από τον αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά και τον εκπρόσωπο του Δήμου Καλαμάτας, αντιδήμαρχο Παύλο Μπουζιάνη.

Η παρουσίαση του
Ποδηλατικού τμήματος


Ο έφορος του ποδηλατικού τμήματος Πάνος Βεργετοπουλος και η βοηθός του Δώρα Κλείδωνα, καθώς και ο κος Αλευράς και ο κος Μπουζάνης απένειμαν αναμνηστικά διπλώματα στους ποδηλάτες για την αγωνιστική χρονιά 2013.
Ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Τάσος Σπηλιοτόπουλος παρουσίασε κατά αλφαβητική σειρά τους ποδηλάτες και τις ποδηλάτισσες για τη νέα χρονιά 1014, οι οποίοι είναι: Βενετόπουλος, Γαϊτάνης, Γιαννιός, Γυφτέας, Γυφτόπουλος, Δημητρακόπουλος, Δημόπουλος, Ηλιόπουλος, Κανδιανοπούλου, Κανελλόπουλος Στ., Κανελλόπουλος Σωτ., Κατσαούνης, Κεφάλας, Κλείδωνα, Κοντογιαννόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπάκας, Μυστριώτης, Νικητόπουλος, Ξυπόλιτος, Παναγιωτοπούλου, Παπαβασιλόπουλος, Σίνος, Τσούτσος και Χριστοδουλάκης.
Η επίσημη φανέλα των ποδηλατών, που θα εξακολουθήσουν να φορούν και τη νέα χρονιά, φέρει το λογότυπο «Καλαμάτα» και «Ευκλής» και έχει ως έμβλημα στην πίσω μεριά τον ιστορικό Ναό των Αγίων Αποστόλων.

Η παρουσίαση του
μπασκετικού τμήματος

Ο γραμματέας στη συνέχεια παρουσίασε τους παίκτες του μπάσκετ και τους συνεχάρη για τη νίκη τους στη Μεγαλόπολη την προηγούμενη ημέρα εις βάρος του Α.Ο. Μεγαλόπολης με 47-36 για το Πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Το μπασκετικό τμήμα έχει προπονητή τον Ηλία Στακιά και οι αθλητές του είναι: Αθανασόπουλος, Αντωνάκος, Βεργινάδης, Βίγκος, Δημόπουλος, Διαμαντής, Εμμανουήλ, Καλατζόπουλος, Κισκήρας, Κλάπας, Κοτσάκος, Μέμος, Μυλωνάς, Πατζαρίδης, Ρεσβάνης, Σελιτσιάνος, Τσερπές, Τσούφης, Χουλιάρας και Χριστοδουλάκης.

Η κοπή της πίτας
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, Δύο ήταν οι τυχεροί, οι οποίοι πήραν ο καθένας δώρα από οκτώ διαφορετικούς επαγγελματίες της πόλης μας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους και ευχαριστεί, επίσης, το ζαχαροπλαστείο «Απόλαυση» για την προσφορά της βασιλόπιτας, ακθώς και τον Χάρη Βγενή για την παραχώρηση του καταστήματος «Ipanema» και την προσφορά των ποτών και των αναψυκτικών.

Οι ευχές
Η αντιπρόεδρος και έφορος δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου Ελένη Οικονομοπούλου, ο έφορος ποδηλασίας Πάνος Βεργετόπουλος και ο έφορος μπάσκετ Θανάσης Περσόπουλος ευχήθηκαν στους αθλητές να συνεχίσουν να χαρίζουν νίκες και ευχάριστες αγωνιστικές στιγμές σε όλους «γιατί στον Ευκλή», όπως είπαν, «πιστεύουμε οτι ο Αθλητισμός είναι στάση ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου