Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

«Κόλπο γκρόσο» με Σαντίκ Μπαλαράμπε το Φαραί!

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΓΚΑΝΕΖΟΣ…

… ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ


Εκεί που διαφαινόταν πως ο Μεσσηνιακός θα υπέγραφε με τον Γκανέζο Σαντίκ Μπαλαράμπε, το Φαραί κατάφερε τελικά και απέσπασε το «ναι» από τον 22χρονο ποδοσφαιριστή!
Η συμφωνία επήλθε χθες ανάμεσα στις δυο πλευρές, με τον ταλαντούχο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό να υπογράφει εν τέλει με την ομάδα του Βασίλη Μπλέτσα, παρά το γεγονός πως δοκιμαζόταν στους «πράσινους» μέχρι και στην χθεσινή προπόνηση!
Πρόκειται για την 3η σειρά μεταγραφή της καλαματιανής ομάδας μετά τους Παναγιώτη Αναστασόπουλο και Βασίλη Κόκκαλη. Είναι φανερό πως το Φαραί προσπαθεί να βελτιωθεί από την μέση και μπροστά, καθώς τόσο ο ταλαντούχος Κόκκαλης, όσο και ο Μπαλαράμπε μπορούν να αγωνιστούν σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.
Το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Γκανέζος βρισκόταν στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα να είναι κοινοτικός και να κατέχει αγγλικό διαβατήριο.
Ο Μπαλαράμπε δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής με την Σπερχογεία, όμως από Δευτέρα θα μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του.
Σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με το Φαραί.



Α.Ν.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου