Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

«Μην βγάζετε θέματα που δεν υπάρχουν» προειδοποιεί ο Βασίλης Σκαρλάτος



«ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ» Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 

ΜΕΤΑ ΤΟ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ» - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ



Ενδιαφέροντα πράγματα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την νίκη της «Καλαμάτας» με 3-0 εις βάρος της Α.Ε. Μεσολογγίου στο Δημ. Στάδιο της Παραλίας.
Σε αυτήν συμμετείχαν εκ μέρους του Μεσολογγίου ο προπονητής Δημήτρης Σκούνας και ο μέσος Θανάσης Καβαλάρης, ενώ από πλευράς «μελανόλευκων» συμμετείχαν ο προπονητής Μίλτος Γκόφας και ο αμυντικός Βασίλης Σκαρλάτος.
Πρώτος την συνέντευξη Τύπου άνοιξε ο κ. Σκούνας, δηλώνοντας τα εξής: «Καλή χρονιά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πελοποννήσου. Θεωρώ πως το σκορ σήμερα είναι πλασματικό. Είμχαμε ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο και δεν κινδυνεύσαμε, κάναμε 3 καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Δεχθήκαμε γκολ από μια «γιόμα» όπου αδρανήσαμε και θεωρώ πως το ματς τελείωσε στο δεύτερο τέρμα που δεχθήκαμε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Από λάθη μας χαρίσαμε δυο γκολ. Από κει και πέρα είχαμε ευκαιρίες, ένα δοκάρι, ένα καλό κόρνερ ωστόσο δεν βάλαμε γκολ και έγινε το 3-0. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο μετρά μόνο το αποτέλεσμα όμως θεωρώ πως δικαιούμασταν κάτι το οποίο δεν το πήραμε από λεπτομέρειες. Καλή συνέχεια εύχομαι στον κ. Γκόφα και του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του με την ομάδα».
Όσον αφορά στην συνέχεια και την μεταγραφική ενίσχυση της Α.Ε. Μεσολογγίου, ο κ. Σκούνας τόνισε: «Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν συζητήσεις για το αν θα ενισχυθούμε, με σκοπό να σωθούμε. Έχουμε μείνει 11 παίκτες και χρειαζόμαστε ενίσχυση. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και έχουμε παιχνίδια στην έδρα μας. Απ’ ότι βλέπω, όλες οι ομάδες είναι κοντά και πιστεύω ότι η «Καλαμάτα» έχει όλα τα φόντα για να φτάσει μέχρι το τέλος».

«Φάνηκε η διαφορά
των ομάδων»

«Να πω και εγώ καλή χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο» ήταν τα πρώτα λόγια του Μίλτου Γκόφα, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο από τον κ. Σκούνα. Ο κόουτς της «Καλαμάτας» στάθηκε στην διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων η οποία φάνηκε στην πορεία: «Πιστεύω ότι στο σημερινό ματς ξεκινήσαμε αγχωμένοι και το Μεσολόγγι είχε καλή παρουσία, όμως στην πορεία φάνηκε η διαφορά των ομάδων και καταφέραμε να νικήσουμε εύκολα ή δύσκολα. Εύχομαι στο Μεσολόγγι να πετύχει τους στόχους του.
Όταν ήρθα πριν από 3 μήνες μου είχαν πει πολλά που δεν είχα δει. Ωστόσο, την τελευταία εβδομάδα έχω αρχίσει να τα βλέπω. Θέλω να πιστεύω πως σε όλους τους ομίλους υπάρχουν αφεντικά και «τρένα» και πιστεύω πως η «Καλαμάτα» δικαιούται να θεωρείται στον όμιλο της «τρένο». Η ήττα στο προηγούμενο ματς μας αναστάτωσε όμως καταφέραμε να την βγάλουμε από το μυαλό μας μαζί με άλλα πράγματα και να κερδίσουμε με 3-0. Η νίκη είναι νίκη».

«Μην βγάζετε θέματα
που δεν υπάρχουν»
Από την πλευρά των παικτών, ο Θανάσης Καβαλάρης έδωσε βαρύτητα στα λάθη της Α.Ε.Μ. τα οποία της στοίχησαν στο παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στην «Καλαμάτα» για την νίκη της. Είναι μια ομάδα που αξίζει και με το παραπάνω να βρίσκεται πιο ψηλά βάσει της ιστορίας και του κόσμου της.
Θεωρώ πως το σκορ ήταν πλασματικό, κάναμε προσωπικά λάθη και δεχθήκαμε τέρματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν έχουμε μάθει από τα τόσα λάθη που έχουμε πληρώσει. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να μείνουμε».
Οι πιο «πικάντικες» δηλώσεις της συνέντευξης Τύπου έμειναν για το τέλος, με τον Βασίλη Σκαρλάτο να αναφέρεται σε δημοσιεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πριν το παιχνίδι. Τα εν λόγω θέματα ήρθαν μετά την ήττα της «Μαύρης Θύελλας» από την Δόξα Μανωλάδας από Μ.Μ.Ε. της πόλης μας και τα οποία «κατακεραύνωσαν» τον κ. Γκόφα και την ομάδα. Ο Σκαρλάτος δήλωσε τα εξής: «Καλή χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο. Με κάλυψε πλήρως ο προπονητής μου, εγώ θα ήθελα να μιλήσω για άλλα πράγματα και συγκεκριμένα για κάποια δημοσιεύματα που «πυροβολούν» την ομάδα μου. Από τη μια στιγμή στην άλλη ανεβάζουν και κατεβάζουν την ομάδα με την πρώτη ήττα και δεν την αφήνουν να ηρεμήσει. Θεωρώ πως ο κόσμος μπορεί να κρίνει… Μην βγάζετε θέματα που δεν υπάρχουν».

Α.Ν.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου