Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία του Μιχάλη Ζαχαρόπουλου!

Στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων 
ο νεαρός μέσος της "Καλαμάτας»

Στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Θοδωρή Παχατουρίδη ο 18χρονος μέσος της «Καλαμάτας», Μιχάλης Ζαχαρόπουλος! 


Ο νεαρός παίκτης κάνει «αποταμίευση» των συμμετοχών του που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, καθώς βρίσκεται στο βασικό σχήμα από τη μέρα που ο Μίλτος Γκόφας ανέλαβε την ομάδα.
Ο Ζαχαρόπουλος συνεχίζει την τρομερά ανοδική πορεία του, αν σκεφτεί κανείς πως πέρσι τέτοια εποχή αγωνιζόταν στην Β΄ τοπική με την φανέλα του Πανιωνίου! Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 27 (17:00), 28 (10:00 και 17:00) και 29 Ιανουαρίου (10:30) και οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι ::
Μιχάλης Ζαχαρόπουλος («ΚΑΛΑΜΑΤΑ»), Νικόλαος Βέργος, Πραξιτέλης Βούρος, Βράχος Κωνσταντίνος, Γεώργιος Στρέζος, Ιωάννης Σωτηράκος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Δεληγιαννίδης Παναγιώτης, Στυλιανός Πόζογλου, Ευθύμιος Κουλούρης (ΠΑΟΚ), Δημήτριος Μυρθιανός, Τζανουλινός Μάριος, Μιχαήλ Πήτερ Νιούμαν (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Γιώργος Γιαγκιόζης, Χαράλαμπος Δαμιανάκης (ΟΦΗ), Ηλίας Σταυρόπουλος, Γεώργιος Κτιστόπουλος (ΑΡΗΣ), Ραφαήλ – Γεώργιος Γιουκάρης (ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ), Νικόλαος Μηλιός (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Αναστάσιος Κρητικός (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ), Μιχαήλ Χατζηδημητρίου (ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ), Επαμεινώνδας Παντελάκης, Λεονάρντο – Πάμπλο Κούτρης (ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ).

Χαλαρά και παρουσία Μαρτίνου 
η προετοιμασία της «Μαύρης Θύελλας»
Χαλαρό τρέξιμο στο δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας είχαν χθες στο πρόγραμμά τους οι παίκτες της «Μαύρης Θύελλας». Εκεί οι όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο ματς με τον Πανναυπλιακό ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, μετά από ένα σύντομο ζέσταμα χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και συμμετείχαν σε παιχνίδια σε μικρό χώρο με διάφορους στόχους.
Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Βασίλης Αθανασόπουλος που έχει τραυματιστεί στο αριστερό πόδι  και συγκριμένα έχει δεχθεί χτύπημα στον αστράγαλο. Αντιθέτως έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας υπό το βλέμμα του φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Λεωνίδα Παπανικολάου.
Στα ευχάριστα ήταν η παρουσία στην χθεσινή προπόνηση του νέου της ομάδας, Μαρτίνου. Ο 23χρονος Δημήτρης Μαρτίνος, το δεύτερο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της «Καλαμάτας», αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και δεξί μπακ.
Το πρώτο 6μηνο της χρονιάς αγωνίστηκε στον Πανηλειακό, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Κερατέα για δύο χρόνια στη Γ΄ Εθνική, της Παναχαϊκής την περίοδο που ανέβηκε από την Γ΄ στην Β΄ Εθνική, του ΠΑΟ Ρουφ στην Γ΄ Εθνική, του Εθνικού Αστέρα επίσης στην Γ' Εθνική. Την περσινή περίοδο βρέθηκε στον Φωκικό και πήρε συμμετοχές στη Β΄ Εθνική.
Όσο για τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς με τα Σαγέϊκα, οι διοικούντες της «Μαύρης Θύελλας» καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να εκδοθεί το δελτίο του και να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου