Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δωρεάν μαθήματα τένις σε νεαρά ταλέντα!



Αναζητώντας τη νέα Μαρία Σαράποβα, τη νέα  Σερένα Γουίλιαμς και τον νέο Νόβακ Τζόκοβιτς ή τον νέο Άντι Μάρεϊ, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας, δίνουν την ευκαιρία στους επίδοξους αυριανούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του τένις να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και μάλιστα δωρεάν!

«Είσαι 6 με 8 χρονών; Στέλνεις με ευκολία πίσω ιπτάμενα αντικείμενα από εκεί που ήρθαν; Είσαι από τα πιο γρήγορα παιδιά στην τάξη σε σπριντ 10μέτρων; Αντέχεις να τρέχεις πιο πολύ από άλλα παιδιά; Μπορείς να κάνεις τα παραπάνω και με γρήγορα πλάγια βηματάκια; Είσαι παιδί που δεν τα παρατάς έτσι απλά και ας μην φαίνονται όλα απλά; Μπορείς να δώσεις λύσεις χωρίς την βοήθεια άλλων; Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι "ναι" ή "μάλλον", τότε το τένις είναι το άθλημα σου αλλά δεν το ξέρεις. Αυτό που επίσης ίσως δεν ξέρεις είναι πως το τένις είναι το Νο.2 άθλημα στον κόσμο! Είναι το μόνο άθλημα που μπορεί να σε συνοδέψει για μια ζωή! Είναι από τα λίγα αθλήματα που μπορεί να σε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Και είναι ένα παιχνίδι! Πιστεύεις πως θα άντεχες στην πρόκληση; Θέλεις να γνωρίζεις; Έλα να μάθεις! Ψάχνουμε το νέο ταλέντο του τένις και σου προσφέρουμε ένα μήνα δωρεάν μαθήματα για να δεις αν σου αρέσει!», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ξεκίνησε η καμπάνια
«design4tennis»
Ο Ο.Α. Καλαμάτας αναζητεί παράλληλα τον γραφίστα που θα μεγαλουργήσει στο πλαίσιο της καμπάνιας «design4tennis».
Στο πλαίσιο της καμπάνιας αυτής, o Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας αλλάζει το έμβλημα του και προκαλεί τους πιο τολμηρούς να δημιουργήσουν και να προτείνουν την δική τους ιδέα και μια σε εξ αυτών θα βασιστεί το νέο logo (στα Ελληνικά, στα Αγγλικά ή και με συνδυασμό των δυο γλωσσών). Ο πρώτος επιλαχών /επιλαχούσα της καμπάνιας θα κερδίσει συνδρομή 12μηνη μέλους ή μαθήματα τένις για 3 μήνες!
Ο διαγωνισμός λήγει στις 21 Φεβρουαρίου και το νικητήριο σχέδιο θα παρουσιαστεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στην παραλία του Κορδία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου