Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Βαθμό με Σ. Τζωρτζίνη στο 92΄ ο Μιλτιάδης!



ΗΡΘΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΡΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΙΑΝΤΑ


Ο ΤΣΙΓΑΡΟΣ «ΚΑΤΕΒΑΣΕ» ΣΤΟ 89΄ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΟΤΣΟΥ


Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν Αίαντας και Μιλτιάδης στο χθεσινό ματς στο «Παν. Μπαχράμης», αποτέλεσμα το οποίο κρίνεται δίκαιο βάσει απόδοσης των δυο ομάδων.
Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Αναγνωστόπουλος στο 24΄, με τον Σ. Τζωρτζίνη να ισοφαρίζει στο 92΄ δυο λεπτά μετά το χαμένο πέναλτι του Καραμπότσου ο οποίος έβγαλε την ασσίστ στο γκολ της ομάδας του.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι και χτυπούσαν στις στημένες φάσεις, χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα παρά τις αρκετές ευκαιρίες που είχαν. Ο Αίαντας παρά το γεγονός πως είχε πολύ άσχημη εικόνα στο πρώτο μέρος και κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ μετά από λάθος του Κ. Στασινόπουλου και πήρε τα ηνία του αγώνα, με τον Μιλτιάδη να συνεχίζει να πιέζει για ένα γκολ από στημένο.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν σαφώς πιο «ξύπνιοι» στο ματς, μετά το …«στόλισμα» που δέχθηκαν από τον προπονητή τους Γιάννη Σακελλαρόπουλο και ισορρόπησαν την αναμέτρηση.
Μάλιστα, στο 68΄ ακυρώθηκε γκολ του Αίαντα ως οφσάιντ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα προς την βοηθό Σ. Τσαούση που υπέδειξε την παράβαση, καθώς θεώρησαν πως ο σκόρερ Λικάι δεν ήταν οφσάιντ, αλλά ο Κυριόπουλος που δεν ακούμπησε την μπάλα και δεν επηρέαζε την φάση.
Ο Μιλτιάδης στο 89΄ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Αδαμόπουλου, ωστόσο ο Καραμπότσος νικήθηκε από τον νεαρό Τσιγάρο. Ο ίδιος παίκτης ωστόσο στο 92ο λεπτό «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Σ. Τζωρτζίνη για το τελικό 1-1.  
 Το φιλμ του αγώνα
6΄ φάουλ του Καραμπότσου, ο Α. Στασινόπουλος πιάνει την κεφαλιά μέσα στη περιοχή αλλά είναι άστοχος
20΄ γυριστό βολέ του Αντωνόπουλου εντός περιοχής, άουτ η μπάλα
24΄ γέμισμα του Παυλέα μέσα στη περιοχή, ο Κ. Στασινόπουλος χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του. Ο Αντωνόπουλος γίνεται κάτοχος και πασάρει στα δεξιά στον Αναγνωστόπουλο και αυτός με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0
30΄ κόρνερ του Διαμαντόπουλου, ο Μπακάκης πιάνει την κεφαλιά αλλά στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ
43΄ μακρινό φάουλ του Α. Στασινόπουλου, ο Μπακάκης κάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μέσα στη περιοχή αλλά αστοχεί για λίγο
51΄ νέο διαγώνιο σουτ του Μούντανου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αποκρούει δύσκολα ο Κ. Στασινόπουλος
66΄ ο Καραμπότσος από δεξιά κάνει ωραία προσπάθεια και δοκιμάζει φαλτσαριστό πλασέ, όμως ο Τσιγάρος εκτινάσσεται και αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ
68΄ ο Μπουρίκας βγαίνει μόνος του απέναντι στον Κ. Στασινόπουλο και πλασάρει ψηλοκρεμαστά, η μπάλα σκάει πριν την κενή εστία και βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι! Ο Λικάι παίρνει το ριμπάουντ και σκοράρει εστία, όμως υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ!
76΄ τρομερή ενέργεια από αριστερά του Στυλιανόπουλου, ο οποίος βγάζει την σέντρα, όμως η κοντινή κεφαλιά του Μαραγκού περνά άουτ!
86΄ γύρισμα του Λικάι μέσα στη περιοχή από δεξιά, ο Κυριόπουλος πλασάρει ανενόχλητος αλλά είναι απελπιστικά άστοχος
89΄ σέντρα του Διαμαντόπουλου από δεξιά, ο Αδαμόπουλος στην προσπάθεια του να κοντρολάρει μέσα στη περιοχή κάνει χέρι και ο ρέφερι Καρβούνης δίνει σωστά το πέναλτι. Ο Καραμπότσος το εκτελεί, όμως ο Τσιγάρος αποκρούει εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία!
92΄ σέντρα – «ξυράφι» του Καραμπότσου από δεξιά, ο Σ. Τζωρτζίνης ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας του Αίαντα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής για το 1-1
● Διαιτησία: Μ. Καρβούνης, Σ. Τσαούση, Ε. Παναγιωτόπουλος
ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσιγάρος, Αλεξανδρής, Κυριόπουλος, Παυλέας, Πετριτάι, Αναγνωστόπουλος (46΄ Λικάι), Αδαμόπουλος, Ηρακλής, Μούντανος, Αντωνόπουλος (46΄ Μπουρίκας), Διονυσόπουλος (90΄ Χονδρός)
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κ. Στασινόπουλος, Σταθόπουλος (27΄ Ταγκαλάκης), Μαραγκός, Σ. Τζωρτζίνης, Ν. Τζωρτζίνης, Δ. Στασινόπουλος, Πετρόπουλος, Καραμπότσος, Γαλάνης (49΄ Στυλιανόπουλος), Διαμαντόπουλος, Μπακάκης (69΄ Τηλεμάχου)

Α.Ν.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου