Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.

Φρέναρε… άδοξα στην Πάτρα χάνοντας 3-1 από την ΕΑΠ!

 


Άδοξο φρενάρισμα στην εντυπωσιακή πορεία του Μεσσηνιακού και των γυναικών της Γωγώ Σουρή, που στην Πάτρα κόντρα στην τοπική ΕΑΠ γνώρισε πικρή ήττα με 3-1 σετ και καθώς φαίνεται …άνοιξε παρτίδες!
Η αλλαγή διαιτητή με τον κ. Πετούση να παίρνει τη θέση του κ. Γκόλφη ως α΄ διαιτητής, έβαλε σε …υποψίες την αποστολή του Μεσσηνιακού, που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κερδίζοντας δίχως δυσκολία με 16-25 το α΄ σετ. Με την έναρξη του 2ου σετ ο ρέφερι απαγόρευσε στις αθλήτριες του Μ.Γ.Σ. να υποστηρίζουν φωνάζοντας την ομάδα, ενώ ακολούθησαν αρκετές λάθος υποδείξεις του. Ο εκνευρισμός εμφανής και ο Μ.Γ.Σ. εκτός ρυθμού με τελικό αποτέλεσμα 25-20 σετ υπέρ της ΕΑΠ. Με πολλά παράπονα και στο τρίτο σετ, οι Καλαματιανές ηττήθηκαν μετά από μεγάλη μάχη στο 3ο σετ με 26-24.
Το 4ο και καθοριστικό σετ είχε κι αυτό τα ευτράπελά του. Ξεκίνησε με την αποβολή της αρχηγού και προπονήτριας του Μεσσηνιακού Γ.Σ. Γ. Σουρή, καθώς ο ρέφερι είπε πως τον έβρισε και τον προσέβαλε με πράξεις της και τη θέση της πήρε η Φ. Αντωνοπούλου. Στο 4ο σετ, με σκορ ίδιο με αυτό του 3ου σετ, ο Μεσσηνιακός έχασε με 3-1 σετ.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σουρή, Φωτεινάκη, Νίκα, Νταγιοπούλου, Δόλγυρα, Σιρίνινα, Καλιδώνη, Αντωνοπούλου, Μπούνα, Καρολεμέα, Κουτσουροπούλου, Γεωργουλάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου