Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

«Μαύρη Θύελλα» – Ερμιονίδα: Ντέρμπι πριν καν αρχίσει!



ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ…

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΚΟΦΑ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ 5 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ


Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με την Ερμιονίδα η «Μαύρη Θύελλα», με προπόνηση στο Δημ. Στάδιο όπως και χθες.
Οι «μελανόλευκοι» χθες έδωσαν ιδιαίτερη βάση στα τελειώματα των φάσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστή η 18άδα που θα φορέσει τα αθλητικά της στο ντέρμπι.
Απόντες για την «Καλαμάτα» θα είναι ο Παναγιώτης Τσιμικλής – ο οποίος είναι τιμωρημένος – και ο τραυματίας Νίκος Τριανταφυλλάκης.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται κανονικά, δίνοντας έτσι πολλές λύσεις για τον Μίλτο Γκόφα.
Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή της «Μαύρης Θύελλας», Ντίνου Δημητρακόπουλου.

Χαμός με
τα εισιτήρια!
Τεράστια κινητικότητα επικρατεί από τους οπαδούς της «Μάυρης Θύελλας» όσον αφορά την προμήθεια των εισιτηρίων.
Από την Τετάρτη που ξεκίνησε η κυκλοφορία τους τα «μαγικά χαρτάκια» όπως αποκαλούνται πλέον έχουν χτυπήσει «κόκκινο», κάτι που έχει να παρατηρηθεί αρκετά χρόνια!
Για τους ενδιαφερόμενους, τα εισιτήρια των 10 ευρώ προπωλούνται στην καφετέρια «Avenue» στην οδό Φαρών 154 καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ και από τα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Σήμερα θα προπωλούνται από τις 10 το πρωί έως την 1 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., ενώ αύριο θα δίνονται από τις 10 το πρωί και μετά από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου.
Οι «Bulldogs» εξάντλησαν τα 200 εισιτήρια των 5 ευρώ και από εδώ και στο εξής θα διαθέτουν εισιτήρια των 10 ευρώ, τα οποία θα δίνονται από τα γραφεία του Συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο.

Κλήθηκε σε
απολογία
Σε απολογία κάλεσε την «Καλαμάτα» η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την είσοδο φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στην Κόρινθο. Η Καλαμάτα θα πρέπει να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 20 του μήνα.

Δηλώσεις
από …όλους!
Στην επίσημη ιστοσελίδα της «Μαύρης Θύελλας» έκαναν δηλώσεις αρκετοί παίκτες της ομάδας, αλλά και ο προπονητής της «Καλαμάτας» Μίλτος Γκόφας και ο γενικός αρχηγός Νικήτας Παπανικολόπουλος.
Πρώτος έκανε ο Μίλτος Γκόφας, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που το περιμέναμε όλο το χρόνο. Η διαφορά μας είναι εκεί που θέλαμε. Όλα μέχρι στιγμής είναι όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Η νίκη θα μας φέρει πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Όλοι μου έχουν πει ότι θα ζήσω στιγμές τις οποίες δεν έχω ξαναδεί. Αυτό περιμένω και εγώ να δω την Κυριακή».
Από την πλευρά του ο Νικήτας Παπανικολόπουλος δήλωσε: «Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι της Κυριακής. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Ερμιονίδας και να κάνουμε το αυτονόητο. Τα παιδιά είναι έτοιμα από αγωνιστική, ψυχολογική και οικονομική πλευρά και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα μας και θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να βιώσουν πρωτόγνωρες στιγμές. Όσον αφορά εμένα, αυτό που θα ζήσουμε την Κυριακή στο γήπεδο θα μου θυμίσει πολλά από τα παλιά. Την Κυριακή η ομάδα και ο κόσμος θα μιλήσουν στο γήπεδο».

Η άποψη των
ποδοσφαιριστών!
● Βασίλης Αθανασόπουλος: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι με την Ερμιονίδα είναι παιχνίδι "κλειδί" γιατί η αντίπαλός μας είναι μία από τις ανταγωνίστριες για τον τίτλο. Επίσης πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης και θα μας βοηθήσει να πάρουμε μια μεγάλη νίκη».
● Αντώνης Κωνσταντόπουλος: «Για να πάρουμε το παιχνίδι θα πρέπει να γεμίσει το γήπεδο και καλούμε τον κόσμο να γίνει ο 12ος παίκτης. Τον χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από άλλες φορές. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο. Έχουμε καλή ψυχολογία, καθώς έχουμε περάσει δύσκολα παιχνίδια και πιστεύω με τη βοήθεια του κόσμου και τη δουλειά που έχει γίνει να κερδίσουμε».
● Γιάννης Καλογερόπουλος: «Είναι κομβικό παιχνίδι αυτό της Κυριακής με την Ερμιονίδα. Είμαστε 100% έτοιμοι και έχουμε μόνο ένα αποτέλεσμα στο μυαλό μας, τη νίκη. Κατά 80% θα κρίνει την άνοδο. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί θα μας ενισχύσει όπως πάντα και θα είναι ο 12ος παίκτης μας».
Γιάννης Τσόπελας: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε την Ερμιονίδα, αλλά στο γήπεδό μας όλα είναι στο χέρι μας. Ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει και όλα θα πάνε καλά».
Παναγιώτης Τσιμικλής: «Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι τώρα. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας βοηθήσει ώστε να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι ο 12ος παίκτης και όλοι οι Καλαματιανοί, αλλά και οι Μεσσήνιοι θα πρέπει να είναι εδώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου