Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Εντάχθηκε σε πρόγραμμα το γηπέδου του Μελιγαλά!



ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ


Εντάχθηκε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων η επισκευή και ενίσχυση των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Μελιγαλά, καθώς και δυο κατασκευές γηπέδων 5x5και μπάσκετ στον Δήμο Οιχαλίας.
Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Οιχαλίας έχει ως εξής:
«Με την Συλλογική Απόφαση: Ε016 Τροπ.0 Ημερ/νια Εκδόσεως 02/12/2013 του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας εντάχθηκαν στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων τα εξής έργα που αφορούν το Δήμο Οιχαλίας:
1. Εργασίες επισκευής και ενίσχυσης της κερκίδας του Δημοτικού Σταδίου Μελιγαλά Μεσσηνίας – Προϋπολογισμού  500.000,00€.
2. Κατασκευή γηπέδου 5x5 και γηπέδου Καλαθοσφαίρισης στο Δεσύλλα – Προϋπολογισμού 100.000,00€.
3. Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 και γηπέδου καλαθοσφαίρισης στον Άγιο Σώστη – Προϋπολογισμού 150.000,00€».
Με αφορμή τα έργα αυτά, ο Δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης τόνισε: «Μετά από πολλά χρόνια  διεκδικήσεων ειδικά για το στάδιο του Μελιγαλά γίνεται πλέον πραγματικότητα η ανακαίνισή του και με τη συντήρηση των υπαρχόντων κερκίδων. Μετά από το χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε στο γήπεδο Μελιγαλά, αναμένεται άμεσα να τοποθετηθούν και μεταλλικές κερκίδες όπως και στο Διαβολίτσι για τους φιλάθλους των ομάδων που αγωνίζονται στα γήπεδα αυτά. Η Δημοτική Αρχή έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του τόπου και αυτό είναι γνωστό.
Επίσης με όλα τα ανωτέρω έργα αθλητικών εγκαταστάσεων θα υπάρχει και μια διέξοδος για τη νεολαία στην επαρχία όπου έως τώρα στερούνταν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου