Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ

Ολυμπιονίκης σώζει τα αδέσποτα κουτάβια

Ο Γκας Κενγουορθι, σκιέρ των Η.Π.Α, όταν έμαθε για την μαζική εξόντωση των αδέσποτων σκύλων του Σότσι αποφάσισε να αναλάβει δράση...
Όπως είναι ήδη γνωστό, ιδιωτική εταιρεία προσελήφθη στο Σότσι, για τις μαζικές δολοφονίες των ζώων ήδη πριν την πρεμιέρα των Αγώνων, και ενώ ο δήμος είχε δεσμευτεί πως θα δημιουργήσει καταφύγια για τα χιλιάδες αδέσποτα που θα θυσιαστούν στο βωμό μιας "καθαρής διοργάνωσης".
Ο πυροβολισμός αδέσποτων σκύλων είναι συνήθης πρακτική σε πολλές περιφέρειες της Ρωσίας. Ο δήμος του Σότσι, όπως και οι τοπικές Αρχές σε όλη τη χώρα, αρνείται να στειρώσει τα αδέσποτα ζώα για λόγους δημόσιας υγείας και ασφάλειας, προτιμώντας να τα σκοτώσει για να λύσει εύκολα και γρήγορα το ζήτημα του υπερπληθυσμού τους.
 Ο Γκας Κενγουορθι λοιπόν, υιοθέτησε τέσσερα αδέσποτα κουτάβια από το Σότσι.
Όπως έγραψε ο ίδιος στο προσωπικό του Facebook: "Όλο το απόγευμα έπαιζα με αδέσποτα κουτάβια εδώ στο Σότσι! Αναζητώ τρόπους να φέρω όσο το δυνατόν περισσότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τους αγοράζω προς το παρόν φαγητό και θα τα επισκεφθώ αύριο ξανά."


Μάλιστα, ο 22χρονος σκιέρ, έχει ήδη προγραμματίσει τις απαραίτητες επισκέψεις των κουταβιών στο κτηνιατρείο και πραγματοποιεί τις αναγκαίες γραφειοκρατικές διαδικασίες για να τα μεταφέρει στην πατρίδα του.


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου