Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Εξάρει την προσπάθεια των σωματείων βόλεϊ 
για την διοργάνωση των Final 4 Α/Γ 
σε Καλαμάτα και Πύλο
 

Την προσπάθεια των σωματείων βόλεϊ για την ανάληψη της διοργάνωσης των Final 4 Ανδρών και Γυναικών σε Καλαμάτα και Πύλο, αντίστοιχα, χαιρετίζουν τα μέλη του Αθλητικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ:

«Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία των Συλλόγων του βόλεϊ και την προσπάθεια που κατέβαλαν και καταβάλουν να γίνει το final four ανδρών και γυναικών στην Καλαμάτα και στην Πύλο αντίστοιχα.
Εκδηλώσεις αυτού του είδους, είναι διαφήμιση για το άθλημα του βόλεϊ και δίνουν τη δυνατότητα στα νέα παιδιά της Μεσσηνίας να έρθουν σε επαφή με το άθλημα του βόλεϊ και τον αθλητισμό γενικότερα. Αυτό είναι σημαντικό, ιδιαίτερα σήμερα, που ο αθλητισμός απαξιώνεται από τις μνημονικές κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Αυτού του είδους οι διοργανώσεις χρειάζονται μεγάλη προσοχή, λόγω μιας μερίδας φανατικών οπαδικών συμπεριφορών. Είναι απαραίτητο για αυτού του είδους τις αθλητικές εκδηλώσεις οι οργανωτές και οι εμπλεκόμενοι φορείς να διασφαλίζουν την ομαλή διεξαγωγή τους, έτσι ώστε το final four ανδρών και γυναικών στην Μεσσηνία να καταγραφεί ως ένα θετικό αθλητικό γεγονός.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου