Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑ

Βάθρο για …πατήρ και υιό Σγάντζο!



Με δυο μετάλλια επέστρεψαν οι Τοξότες Καλαμάτας από τον αγώνα Α΄ και Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο Στάδιο «Αέθλιον» του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στα Λεχαινά Ηλείας.
Οι αγώνες αφορούσαν τις κατηγορίες κλειστού χώρου 2Χ18μ. Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, 2Χ18μ. Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων και 2Χ15μ. Παμπαίδων Β΄ - Παγκορασίδων Β΄ Ολυμπιακού και σύνθετου τόξου.
Ο καλαματιανός Σύλλογος συμμετείχε με τους Κωνσταντίνο Φιλανδριανό, Αγγελική Κανελλοπούλου, Παναγιώτη (γιος) και Κώστα (πατέρας) Σγάντζο, με τους δυο τελευταίους να κατακτούν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία Β΄ Συνθ. Τόξου Ανδρών.
Η Κανελλοπούλου έφτασε πολύ κοντά στο βάθρο, όμως τελικά ήρθε 4η με 13 βαθμούς διαφορά από την 3η Μωραΐτη.
Τα αποτελέσματα των καλαματιανών αθλητών έχουν ως εξής:

● Β΄ Κατ. Ολυμπιακό τόξο – Άνδρες (Μετά από 60 βέλη)
1. Βόσσος Πέτρος (Α. Ε. Λεχαινών)  507   
2. Ατσόγλου Μιχαήλ (ΠΑΣΒ Μέγας Αλέξανδρος) 499
3. Κούλης Παύλος (Ακαδ. Πελ. Πατρών)    493
16. Φιλανδριανός Κωνστνατίνος (Τοξότες Καλαμάτας) 338

● Β΄ Κατ. Ολυμπιακό τόξο – Γυναίκες (Μετά από 60 βέλη)
1. Ορφανίδη Ναταλί (Α.Σ.Σ. Αχαΐας) 470
2. Παρασκευόπουλου Ζωή (Α.Γ.Σ. Στρουσίου)    460
3. Μωραΐτη Μαριάνθη (Ακαδ. Πελ. Πατρών)       447
4. Κανελλοπούλου Αγγελική (Τοξότες Καλαμάτας)       434

● Β΄ Κατ. Σύνθετο τόξο – Άνδρες (Μετά από 60 βέλη)
1. Κουλής Εμμανουήλ (Ακαδ. Πελ. Πατρων)        544
2. Σγάντζος Παναγιώτης (Τοξότες Καλαμάτας)    532
3. Σγάντζος Κωνσταντίνος (Τοξότες Καλαμάτας) 530

«Τα ώτα συνεχίζουν
να μην είναι ευήκοα»
Λίγα 24ωρα μετά την επιτυχία των Τοξοτών στα Λεχαινά, ο Κώστας Σγάντζος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ευχαριστώντας τους διοργανωτές για την φιλοξενία και παράλληλα εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για την έλλειψη ανάλογης ανταπόκρισης στην Καλαμάτα: «Θα σας πω την αλήθεια μου. Για άλλη μια φορά, ζηλεύω. Μόλις γυρίσαμε από άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση του Αθλητικού Συλλόγου Στρουσίου που μας άφησε (όπως και την προηγούμενη φορά) τις καλύτερες εντυπώσεις. Δυστυχώς στην Καλαμάτα, παρ' ότι υπάρχουν και οι χώροι, και οι αθλητές του συλλόγου μας ξεχωρίζουν όπου και αν διαγωνίζονται, τα ώτα συνεχίζουν να μην είναι ευήκοα.
Θα μου πείτε "τι περιμένεις σε μια χώρα που δε λειτουργεί τίποτα"; Θα απαντήσω πως δεν είναι έτσι. Όταν υπάρχει μεράκι και αγάπη για κάτι, βάζεις πλάτη και το διοργανώνεις όσο καλύτερα γίνεται. Δε χρειάζονται χρήματα. Πρώτα είναι η θέληση. Η θέληση που στο Σύλλογο Στρουσίου, φαίνεται περισσεύει.
Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στους διοργανωτές που όπως πάντα ήταν εξαιρετικά φιλόξενοι, παρ' όλες τις χρονικές δυσκολίες και πιέσεις που υπήρξαν κατά τη διοργάνωση ενός τέτοιου αγώνα - και αν μου επιτρέπετε κύριε Παρασκευόπουλε, μια φιλική συμβουλή:
Συνεχίστε να κάνετε αυτό που αγαπάτε. Οι επικρίσεις είναι σημαντικές όταν προέρχονται από σημαντικούς ανθρώπους, για τους υπόλοιπους απλά να χαμογελάτε όταν σας λένε κάτι που σας ενοχλεί. Κάποιοι, ξεχωρίζουν τη διαφορά.
Εκ μέρους του Συλλόγου μας και σαν αρχηγός αποστολής.

Σας ευχαριστούμε θερμά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου