Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΟΠΙΚΗΣ

Πάμισος και Κυπαρισσία παίζουν τον τίτλο στην Μεσσήνη!

ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ «ΜΑΤΙΕΣ» ΣΤΗΝ Α1 ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ ΤΟΠΙΚΗ 


Σάββατο γεμάτο με σασπένς θα είναι το ερχόμενο, με δεδομένο πως όλοι οι αγώνες της 28ης αγωνιστικής της Α΄ τοπικής γίνονται την ίδια μέρα και ώρα!
Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται αποτελεί και το φινάλε των αγώνων της Β΄ τοπικής κατηγορίας και αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα ανέβουν στην Α1, αλλά και ποιες θα υποβιβαστούν από τον Β΄ όμιλο.
Στην Μεσσήνη προβλέπεται… χαμός, καθώς ο Πάμισος υποδέχεται την Κυπαρισσία σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο! Οι «νησιώτες» βρίσκονται έναν βαθμό πίσω από την Κυπαρισσία και με νίκη πάνε κορυφή με δυο αγωνιστικές να απομένουν, ενώ σε αντίθετη περίπτωση η Κυπαρισσία ουσιαστικά «κλειδώνει» τον τίτλο της Α΄ τοπικής!
Όσον αφορά στο θέμα της παραμονής, ένα ματς που ξεχωρίζει είναι φυσικά το Διαβολίτσι – Απόλλωνας Καλαμάτας. Οι δυο ομάδες βρίσκονται κάτω από την ζώνη και μόνο με νίκη μπορούν να ελπίζουν σε παραμονή. Η Μεθώνη βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α1 και μόνο αν νικήσει τον Εθνικό Μελιγαλά θα μπορέσει να ελπίζει. Ο Αστέρας Αρφαρών υποδέχεται τον Τσικλητήρα Πύλου και με «τρίποντο» δυναμώνει τις ελπίδες του για παραμονή, ενώ το Δώριο κοντράρεται με την υποβιβασμένη Ομόνοια και σε περίπτωση νίκης πιθανότατα ξεφεύγει ακόμα περισσότερο από την ζώνη.
Με στόχο να «κλειδώσουν» την παρουσία του στην Α΄ τοπική της επόμενης σεζόν, Φαραί και Τέλος Άγρας υποδέχονται Ολυμπιακό και Σπερχογεία αντίστοιχα.

Στο κυνήγι της Α1!
Τελευταία αγωνιστική διεξάγεται για την Β΄ τοπική αυτό το Σαββατοκύριακο και τα βλέμματα όλων είναι στις ομάδες που θα ανέβουν στην Α1 Κατηγορία.
Στον Α΄ όμιλο, Νέος Άρις και Αβία θα παλέψουν για την προνομιούχο 6η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο, με τον Αστέρα Μικρομάνης να …καραδοκεί, υποδεχόμενος τον πρωταθλητή Α.Ο. Ασπροχώματος!
Με τουλάχιστον έναν βαθμό με τον Ηρακλή Καλαμάτας, η Άμφεια «τελειώνει» την υπόθεση Α1, καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να βρεθεί στην 7η θέση που δεν σημαίνει άμεση άνοδο!
Ο Β΄ όμιλος συγκεντρώνει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον, ξεκινώντας από το ζήτημα της παραμονής…
Η Βέργα υποδέχεται τον αδιάφορο Χανδριναϊκό και αν πάρει την νίκη σε συνδυασμό με ήττα του Ολυμπιακού Ανάληψης, τότε παραμένει. Από την άλλη η Λογγά θα πρέπει να ελπίζει σε ήττα τόσο της Βέργας, όσο και του Ολυμπιακού και να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στον Πατίστα που μόνο αδιάφορος δεν είναι ελέω Α1…
Ο Ολυμπιακός Ανάληψης φιλοξενείται από τον Πανιώνιο, ο οποίος έχει ελπίδες μόνο για την 7η θέση όπως και ο Παναθηναϊκός που αγωνίζεται με τον αδιάφορο ΠΑΟ Καλλιθέας.
Για την 6η θέση της Β΄ τοπικής θα δοθεί πραγματική μάχη, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της Χώρας με τον αδιάφορο Μιλτιάδη. Το Πεταλίδι θέλει μόνο ήττα της χώρας και δική του νίκη επί του Αίαντα για την Α1, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κατακτήσει την 7η θέση (αν νικήσει τον Αίαντα και χάσει ο Πατίστα).
Ο Πατίστα θέλει μόνο ήττα της Χώρας, γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας υστερεί σε διαφορά γκολ (+1 η Χώρα, -13 ο Πατίστα) καθώς τα μεταξύ τους ματς ήρθαν αμφότερα 1-1.

Α΄ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΓΙΑ
(28η αγωνιστική)
Σάββατο 12 Απριλίου, ώρα 17:00:
● Δημ. «Παν. Μπαχράμης»: Φαραί – Ολυμπιακός Καλαμάτας
● Γήπεδο Μεσσήνης: Πάμισος Μεσσήνης – Κυπαρισσία
● Γήπεδο Ανδρούσας: Ανδρούσα – Εράνη Φιλιατρών
● Γήπεδο Διαβολιτσίου: Διαβολίτσι – Απόλλων Καλαμάτας
● Γήπεδο Μεθώνης: Μεθώνη – Εθνικός Μελιγαλά
● Γήπεδο Γαργαλιάνων: Τέλος Άγρας – Σπερχογεία
● Γήπεδο Αρφαρών: Αστέρας Αρφαρών – Τσικλητήρας Πύλου
● Δημ. ΚΤΕΛ «Γ. Λουκαρέας»: Ομόνοια – Δώριο

Β΄ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
(26η αγωνιστική)
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο 12 Απριλίου, ώρα 17:00:
● Γήπεδο Ασπροχώματος: ΑΠΣ Άρις – Αστέρας Βαλύρας
Ώρα 20:00:
● Δημ. «Παν. Μπαχράμης»:  Δόξα Καλαμάτας – Πανθουριακός
Κυριακή 13 Απριλίου, ώρα 17:00:
● Γήπεδο Άμφειας: Παπαφλέσσας Άμφειας – Ηρακλής Καλαμάτας
● Γήπεδο Μικρομάνης: Αστέρας Μικρομάνης – Ασπρόχωμα
● Γήπεδο Άριος: Νέος Άρις – Αβία
● Γήπεδο Μάνεσι: Μάνεσι – Ηρακλής Κυπαρισσίας
Ρεπό: Κεραυνός Καλαμάτας

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
Κυριακή 13 Απριλίου, ώρα 12:00:
● Δημ. «Παν. Μπαχράμης»: Βέργα – Χανδριναϊκός
Ώρα 17:00:
● Γήπεδο Κορώνης: Βλαχόπουλο – Ακρίτας Κορώνης
● Γήπεδο Καλλιθέας: Π.Α.Ο. Καλλιθέας - Παναθηναϊκός Καλ/τας
● Γήπεδο Πεταλιδίου: Απόλλων Πεταλιδίου - Αίαντας Καλ/τας
● Δημ. ΚΤΕΛ «Γ. Λουκαρέας»: Πανιώνιος Καλ/τας – Ολ. Ανάληψης
● Δημ. «Παν. Μπαχράμης»: Πατίστα – Λογγά
● Γήπεδο Χώρας: Παπαφλέσσας Χώρας – Μιλτιάδης

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Σάββατο 12 Απριλίου, ώρα 17:00:
● Αθλ. Κέντρο ΕΠΣΜ: Ατρόμητος Καλαμάτας - Π.Α.Ο.Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου