Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σήκωσαν την κούπα οι «Ασυμβίβαστοι»!

ΚΕΡΔΙΣΑΝ 4-1 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ «SPINMASTERS» 
ΜΕ επιτυχία και την διεξαγωγή του τελικού την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, πέρασε στην ιστορία το πρώτο ομαδικό τουρνουά του ομίλου Πίνγκ Πόνγκ Καλαμάτας.


Οι δυο φιναλίστ ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα στους παρευρισκόμενους με την ομάδα των «Ασυμβίβαστων» να κατακτά τη νίκη με 4 – 1 από τους «Spinmasters» που κατετάγησαν στην δεύτερη θέση.

Ακολούθησαν οι απονομές της κούπας, των μεταλλίων και των δωροεπιταγών στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του τουρνουά, τις οποίες πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας, Νίκος Μπασακίδης. 

Μια μικρή γιορτή στις εγκαταστάσεις του ομίλου (Αθηνών 171, απέναντι από το Carrefour) ολοκλήρωσε την εκδήλωση, με διάφορα εδέσματα και ποτά τα οποία ήσαν χορηγία χορηγών και υποστηρικτών του Ομίλου τους οποίους και ευχαριστούν: «Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας την αλυσίδα Super Market ΑΦΟΙ Μουργή, τα καταστήματα αθλητικών ειδών Cosmos Center, το εστιατόριο La Mangiona και το ζαχαροπλαστείο - αρτοποιείο Εργαστήρι για τις δωροεπιταγές στις νικήτριες ομάδες όπως επίσης τον πρόεδρο του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας κ. Μπασακίδη για την τιμή που μας έκανε για την απονομή του κυπέλλου στην νικήτρια ομάδα.»



Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1. «Ασυμβίβαστοι»
2. «Spinmasters»
3. «Kopi Luwak»

4. «Τομάτες με γεύση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου