Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

«Έδεσε» κι άλλο τα μετόπισθεν με τον Αντώνη Λαζάρου!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ»

ΤΑ …ΔΙΧΤΥΑ της «Μαύρης Θύελλας» έφτασαν μέχρι τα νερά του Σαρωνικού και συγκεκριμένα την Ερμιόνη, όπου εντόπισαν τον 23χρονο Αντώνη Λαζάρου! Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αποτελεί το νέο απόκτημα της «Μαύρης Θύελλας» μετά τον 23χρονο μέσο Μοχάμεντ Κεϊτά, ο Νίκος Κουρμπανάς «δένει» ακόμη περισσότερα τα μετόπισθεν με τον νεαρό και ταλαντούχο Λαζάρου!
Παρά το γεγονός ότι μετά τον Κεϊτά περισσότερες κινήσεις ήταν αμφίβολες λόγω των οικονομικών, η μεταγραφή του ακούγεται ευχάριστα καθώς πρόκειται για ένα νέο παιδί με ταλέντο.
Ιδού και η ανακοίνωση: «Ο ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Λαζάρου. Γεννημένος στις 30 Ιουλίου 1992, ο Αντώνης Λαζάρου αγωνίζεται ως στόπερ και έμεινε ελεύθερος από την Ερμιονίδα, στην οποία ήταν πέρυσι βασικό στέλεχος (19 συμμετοχές, 1 γκολ). Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ερμή Ερμιόνης και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Γιούχτα πριν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και την Ένωση Ερμιονίδας.
Ο Λαζάρου έκανε σήμερα το μεσημέρι την πρώτη του προπόνηση με την «Μαύρη Θύελλα» ακολουθώντας το πρόγραμμα που έγινε υπό βροχή στο Δημοτικό γήπεδο Ασπροχώματος.»
Πρόκειται για έναν παίκτη με άρτια τεχνική κατάρτιση, ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, αντίληψη και ταχύτητα, ενώ μπορεί και μετέχει στο επιθετικό και αμυντικό transition και αγωνίζεται με ευχέρεια ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως δεξί μπακ και αμυντικό χαφ.
Ο υψηλόσωμος αμυντικός (1.90 ύψος) ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα την περίοδο 2007-2008 και αμέσως άρχισε να ξεχωρίζει, μάλιστα από την πρώτη κιόλας χρονιά οδήγησε τον Ερμή Ερμιόνης στα μπαράζ, κερδίζοντας μια θέση στη Μικτή Αργολίδας.
Αγωνίστηκε για μια σεζόν στην Κρήτη (Γιούχτα) και την επομένη επέστρεψε στη γενέτειρα του, φορώντας ξανά τη φανέλα της Ερμιονίδας. Πέρσι έκανε το άλμα οδηγώντας την ομάδα στη Β΄ Εθνική με την οποία όπως προαναφέραμε είχε συνολικά 19 συμμετοχές και 1 γκολ.
Αγωνιστικά, η χθεσινή προπόνηση στο Ασπρόχωμα εν όψει του αυριανού εντός έδρας ματς με τον Παναρκαδικό, δεν έγινε λόγω της έντονης βροχόπτωσης και σήμερα ανάλογα με τον καιρό θα αποφασισθεί που και θα γίνει.

Οι διαιτητές των
αυριανών αναμετρήσεων
Οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου που θα διεξαχθούν αύριο, Τετάρτη (28/1), έχουν ως κάτωθι:
Ώρα 14.00:
● Δημ. Λέρνας: Ερμής Κιβερίου – Ζακυνθιακός
Μπακογιάννης, Κορωνίος, Λιαμπότης (Αθηνών)
Ώρα 15.00:
● Δημ. Ελευσίνας: Πανελευσινιακός – Βύζας Μεγάρων
Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Μπούμπας, Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)
● Δημ. Φραγκειο: Μανδραϊκός – Αστέρας Μαγούλας.
Αστέρης, Πυργάκης, Σπηλιώτης (Κορινθίας)
● Δημ.Λουτρακίου: ΑΟ Λουτράκι – Παναργειακός.
Μακρυπόδης, Γκαβέρας, Γκοτσόπουλος (Αχαΐας)
● Δημ. Παραλίας Καλαμάτας: «Καλαμάτα» – Παναρκαδικός.
Βλαντής, Παπανδριόπουλος, Τζιλίρης (Πειραιά)
Ώρα 15.30:
● Δημ. Καλλονής: Αιολικός – Δόξα Μανωλάδας
Γκάμαρης, Καραγιαννίδης, Τζάκος (Αθηνών)
ΠΑΟ Βάρδας – ΑΟ Κύμης (α.α. 3-0)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου