Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ηρθε η ώρα της κάλπης, της ευθύνης των πολιτών!

Φθάσαμε αισίως στο… παραπέντε!
Σε μία σύντομη αλλά πυκνή προεκλογική περίοδο τέθηκαν διλήμματα, εκπέμφθηκαν μηνύματα, τα είδαμε και τα ακούσαμε όλα! Διάλογος επί τους ουσίας δεν έγινε και δεν είναι η πρώτη φορά. Αντιπαραθέσεις στο κόκκινο, οργή, θυμός, φόβος και ελπίδα στο μίξερ. Ένα εκρηκτικό κοκτέιλ σερβιρισμένο από τα επικοινωνιακά επιτελεία, στοχεύει στην ψήφο των πολιτών αύριο.
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι διευρυνόμενο και η Αριστερά για πρώτη φορά διεκδικεί την εξουσία, με τις πιθανότητες αυτοδυναμίας υπαρκτές.
Η απόφαση είναι των πολιτών και η ώρα της κάλπης θα δώσει εντολή και θα στείλει μήνυμα εντός και εκτός χώρας.
Ζητούμενο από την γονατισμένη ελληνική κοινωνία είναι να βγει στο ξέφωτο και οι πολίτες να σταθούν όρθιοι με αξιοπρέπεια.
Οι προσδοκίες πολλές από τη νέα κυβέρνηση γι’ αυτό και δεν υπάρχουν περιθώρια για μια ακόμη διάψευση των ελπίδων.
Ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα και τους νέους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς θα πρέπει να αναζητηθεί συναίνεση και εθνική συνεννόηση στα μεγάλα. Δεν αρκούν οι οριακές πλειοψηφίες, απαιτείται συμπόρευση και εθνική επαγρύπνηση. Η νέα κυβέρνηση αν δεν είναι ισχυρή θα γίνει εύκολη λεία των δανειστών, ενώ και το εσωτερικό μέτωπο θα παραμείνει διχασμένο.
Αύριο οι πολίτες ψηφίζουν, αποφασίζουν για την τύχη τους και το μέλλον της χώρας! Αναλαμβάνουν την ευθύνη των επιλογών τους και απαιτούν απ’ όλα τα κόμματα να σεβαστούν τις θυσίες του, να δικαιώσουν τις προσδοκίες του, να μην διαψεύσουν τις ελπίδες του!
Από τη Δευτέρα μια νέα εποχή ανατέλλει, όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις των πολιτών. Να ευχηθούμε αυτή η νέα εποχή να ξεκινήσει στέρεα και αυτοί που θα πάρουν την εντολή να οδηγήσουν τη χώρα με νου και λογισμό, με όραμα και σχέδιο ρεαλιστικό στην έξοδο από την κρίση και σε μια νέα πορεία ανόρθωσης και ανάπτυξης, αντάξιας των θυσιών όλων των Ελλήνων.
Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα και το μήνυμα των αυριανών εκλογών.
«ΦΩΝΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου