Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΠΣ

Στην Αρκαδία κάνει πρεμιέρα ο πρωταθλητής Μεσσηνίας!



Πρεμιέρα με τον πρωταθλητή Αρκαδίας (Πανθυρεατικός ή Φαλαισία) θα κάνει στις 11 Μαΐου ο πρωταθλητής Μεσσηνίας (Κυπαρισσία ή Πάμισος), στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ.
Ο 13ος όμιλος θα αποτελείται από τους Πρωταθλητές Μεσσηνίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας. Σε δυο από αυτούς τους Νομούς ο πρωταθλητής έχει κριθεί βαθμολογικά με μια αγωνιστική να απομένει.
Συγκεκριμένα, στην Αργολίδα ο Ερμής Κιβερίου βρίσκεται 10 βαθμούς πάνω από τον Αργοναύτη, ενώ στην Λακωνία η Α.Ε. Σπάρτης έχει 6 βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό Γυθείου και είναι μαθηματικά πρώτη, παρά το γεγονός πως οι δυο ομάδες αναμετρώνται στην τελευταία αγωνιστική.
Στην Αρκαδία τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, όπου ο πρωτοπόρος Πανθυρεατικός θα παίξει στην έδρα της ΑΕΚ Τρίπολης, ενώ η 2η Φαλαισία υποδέχεται το Λεωνίδιο, με τις δυο ομάδες να έχουν διαφορά μόλις έναν πόντο!
Σε …περίπου παρόμοια κατάσταση είναι ως γνωστόν τα πράγματα στην Μεσσηνία, όπου Πάμισος και Κυπαρισσία παίζουν την κορυφή αύριο, χωρίς ωστόσο ο νικητής να είναι 100% πρωταθλητής, αφού απομένουν δυο αγωνιστικές!
Μεγάλο φαβορί στα χαρτιά, αλλά και βάσει αποτελεσμάτων, είναι η Α.Ε. Σπάρτης του χρηματοδότη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μια ομάδα που σε 25 αγώνες έχει μόνο νίκες (!), με 121 γκολ ενεργητικό και μόλις 10 παθητικό!
Το πρόγραμμα του 13ου ομίλου:
1η αγωνιστική (Κυριακή 11 Μαΐου):
Λακωνίας – Αργολίδας, Αρκαδίας – Μεσσηνίας
2η αγωνιστική (Τετάρτη 14 Μαΐου):
Αργολίδας – Αρκαδίας, Μεσσηνίας – Λακωνίας
3η αγωνιστική (Τετάρτη 21 Μαΐου)
Αρκαδίας – Λακωνίας, Αργολίδας – Μεσσηνίας
4η αγωνιστική (Τετάρτη 28 Μαΐου)
Αργολίδας – Λακωνίας, Μεσσηνίας – Αρκαδίας
5η αγωνιστική (Κυριακή 01 Ιουνίου)
Αρκαδίας – Αργολίδας, Λακωνίας – Μεσσηνίας
6η αγωνιστική ( Τετάρτη 04 Ιουνίου)

Λακωνίας – Αρκαδίας, Μεσσηνίας – Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου