Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΨΗΛΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Αδερφική υπόθεση του «Ευκλή» στην Τρίπολη!



Οι νεαρές ποδηλάτισσες του Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλής» Μαρία και Ζωή Παναγιωτοπούλου έλαβαν μέρος στον πρώτο Διασυλλογικό Αγώνα MTB μικρών παιδιών (8-16 ετών), τερματίζοντας σε εξαιρετικές θέσεις ανάμεσα σε συνολικά 78 συμμετοχές.
Ο αγώνας διοργανώθηκε από την ΑΕΚ Τρίπολης με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και διεξήχθη στις 6 Απριλίου στο Άλσος Αγίου Γεωργίου Τριπόλεος.
Η Μαρία Παναγιωτοπούλου (11 ετών) ήρθε 4η στην κατηγορία Μίνι – Μεγάλα, ενώ η αδερφή της Ζωή (8 ετών) τερμάτισε 3η στην κατηγορία Μίνι – Μικρά σε διαδρομή 4χλμ., παρά το γεγονός πως ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε αγώνες.

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των κοριτσιών είναι τον Αύγουρστο σε ποδηλατικό διήμερο στην Σπάρτη και τον Σεπτέμβριο σε ασφάλτινο αγώνα στην Τρίπολη.
Το Δ.Σ. του «Ευκλή» ευχήθηκε στις δυο ποδηλάτισσες να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος και να προσφέρουν ευχάριστες αγωνιστικές στιγμές στην οικογένεια τους και στον Σύλλογο.


6ος ο Βεργετόπουλος
στην Μάνδρα Αττικής
Σε Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα MTB στην Μάνδρα Αττικής έλαβε μέρος ο Παν. Βεργετόπουλος του «Ευκλή» στις 6 Απριλίου.
Ήταν χωμάτινη διαδρομή 30χλμ., διοργανωμένη από τον Δήμο Ειδυλίας και την MTB Sports. Ο καλαματιανός αθλητής τερμάτισε 6ος στην κατηγορία Master A3 ανάμεσα σε 100 συμμετοχές και 23ος στην γενική κατάταξη.

Στο ποδηλατικό διήμερο «3 Races» στην Αττική θα συμμετάσχουν 5 αθλητές του Ευκλή την ερχόμενη Κυριακή. Επίσης, στον ποδηλατικό γύρο της Ρόδου θα τρέξουν  οι Κανελλόπουλος και Χριστοδουλάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου