Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

«Πετάει» ο Βασίλης Κακκαλής στα φιλικά της «Καλαμάτας»



Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ακόμα με την αντρική ομάδα, όμως στα φιλικά μέχρι στιγμής ο νεαρός Βασίλης Κακκαλής «πετάει»!
Απόδειξη το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά στο φιλικό της Τετάρτης που διεξήχθη στο Δημ. Στάδιο.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν λίγο μετά την έναρξη του αγώνα με τον Μουρούσια, όμως ο Κακκαλής ισοφάρισε στο 19΄ με κεφαλιά, με τον Σκόνδρα να ολοκληρώνει την ανατροπή λίγο πριν την λήξη του πρώτου 35λεπτου. Ο Κακκαλής είχε και δοκάρι στο δεύτερο μέρος και αξίζει να σημειωθεί πως στα τελευταία δυο φιλικά (και με Πανιώνιο) έχει πετύχει τρία γκολ μαζί με δυο δοκάρια!
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: Ριγανάς, Βασιλόπουλος (36΄ Κουρούπης), Σοφός, Κουντάνης, Κακκαλής, Αθανασόπουλος (45΄ Οδεμισιώτης), Σκόνδρας (36΄ Τριανταφυλλάκης), Κωνσταντόπουλος, Τσόπελας, Καλογερόπουλος (36΄ Τσιμικλής), Πούτσι (42΄ Τσιρίλο)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ξενούλης (36΄ Κατσαρέας), Ντούζια (17΄ Μαραβέλας), Γερμάνης, Ο. Εμμανουήλ, Ν. Εμμανουήλ, Κανελλόπουλος, (49΄ Βασιλόπουλος), Κουτίβας, Τσώνης, Μουρούσιας, Θανόπουλος, Καραπετιάν (41΄ Λάγιος). Μαζί με τον Εθνικό αγωνίστηκαν και οι νεαροί παίκτες των Πρασίνων Πουλιών Παπαθεοδώρου, Μάλαμας, Λυμπερόπουλος, Μάντης, Καλύβας.

Σχεδόν όλοι …μέσα!
Με μοναδική απουσία τον Ανδρέα Γεωργακόπουλο που έκανε θεραπεία, συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της «Μαύρης Θύελλας» για το Κυριακάτικο ματς απέναντι στον Παναργειακό.
Οι ποδοσφαιριστές επικεντρώθηκαν σε σέντρες και τελειώματα φάσεων, ενώ για φινάλε έκαναν δίτερμα.
Πέρα από τις γνωστές απουσίες (Τσιμικλής, Γεωργακόπουλος), ο Μίλτος Γκόφας δεν έχει απουσίες για την Κυριακή…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου