Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10-12-14 ΕΤΩΝ

Το 1o Kalamata Junior Open «ttk Warriors Tour Greece 2014»



Ένα από τα τέσσερα συνολικά τουρνουά της σειράς «ttk Warriors Tour Greece» που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια κάτω των 10, 12 και 14 ετών, θα πραγματοποιηθεί 7 με 9 Ιουνίου στην πόλη της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας.
Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που διοργανώνεται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες από τους υπεύθυνους της ιταλικής εταιρίας τενιστικής ένδυσης "ttk". Οι 6 νικητές κάθε χώρας σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες είναι προσκεκλημένοι της εταιρίας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια γιορτινή εκδήλωση ενός Πανευρωπαϊκού Τελικού στην πολυφημισμένη ακαδημία τένις Sanchez-Casal στην Βαρκελώνη!
Είναι η πρώτη φορά από το ξεκίνημα το 2009 που η διοργάνωση έρχεται στην Πελοπόννησο, ενώ τα άλλα τρία τουρνουά θα γίνουν στην Αττική, Άγιο Νικόλαο Νάουσας και Κρήτη. «Η Καλαμάτα θα είναι το πρώτο τουρνουά της Warriors Tour Greece και επιλέχθηκε με βάση τα κριτήρια εγκαταστάσεις, προορισμός και ανθρώπινο δυναμικό. Οι Πανευρωπαϊκοί τελικοί στην Βαρκελώνη είναι μια πραγματική γιορτή του τένις σε μια από τις καλύτερα οργανωμένες ακαδημίες τένις στο κόσμο που ιδρύθηκε από πρώην αθλητές παγκοσμίου κλάσης. Μακάρι να προκριθούν καλαματιανοί αθλητές να ζήσουν αυτή την εμπειρία» δήλωσε ο διευθυντής αγώνων και νυν τεχνικός διευθυντής του Ο.Α. Καλαμάτας Χρήστος Χριστόπουλος.
Με το πέρας της διεξαγωγής όλων των τουρνουά, τα 8 καλύτερα παιδιά σε κάθε κατηγορία θα πάρουν μέρος στο ελληνικό Masters, το οποίο θα γίνει τέλη Αυγούστου, και οι νικητές θα συμμετέχουν στην Βαρκελώνη τον Οκτώβριο.


● Πληροφορίες και εγγραφές θα γίνονται στην κατηγορία "Δραστηριότητες"/ "τουρνουά" στην ιστοσελίδα του συλλόγου: www.kalamatatenis.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου