Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ήττα από την Ε.Σ.Κ.Α. με 82-40 για τους Μεσσήνιους Παίδες της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ Τ.Ε. ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.


Την ήττα με 82-40 γνώρισε η επίλεκτη ομάδα Παίδων (Καλαμάτα) της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. απέναντι στην αντίστοιχη της Ε.Σ.Κ.Α., στο πλαίσιο των αγώνων Παίδων Ενώσεων & Τ.Ε. του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν φανερά πιο έτοιμοι τόσο μπασκετικά, όσο και σε θέμα φυσικής κατάστασης και δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στην ομάδα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
Τα παιδιά του Αλέξη Κορογώνα άντεξαν μόλις ένα δεκάλεπτο, καθώς στην συνέχεια η Αθηναϊκή ομάδα πήρε μπρος και δημιούργησε πολλά προβλήματα με το πρεσάρισμα σε όλο το γήπεδο.
Μετά το 11-22 του πρώτου δεκαλέπτου, η Ε.Σ.Κ.Α. ξεκίνησε το πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, καταφέρνοντας έτσι να οδηγήσει την ομάδα της μεσσηνίας σε πολλά λάθη. Το κατέβασμα της μπάλας έγινε τρομερά δύσκολο, όπως και η διεξαγωγή σωστών επιθέσεων.

Ο Γιαννακόπουλος μείωσε σε 15-27 με 2/2 βολές, όμως ο εξαιρετικός Γκίνης με σουτ από μέση απόσταση πέτυχε το 29-15. Ο Γιαννακόπουλος μείωσε και πάλι στους 12, όμως στην συνέχεια η Ε.Σ.Κ.Α. πήρε για τα καλά μπρος και με εξαιρετική άμυνα έφερε το παιχνίδι στο +20 μεπόντους από τους Γκίνη, Θεοδωρικάκο (τρίποντο) και Σταμούλη (καλάθι και φάουλ).
Τέσσερις πόντοι από Μπαριατάρη και Ανδριανόπουλο έφεραν το σκορ στο 23-39, όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν και πάλι άμεση.
Οι Σταμούλης – Μπιμπούδης πέτυχαν δυο εύκολα καλάθια και το σκορ με την λήξη της 2ης περιόδου έφτασε και πάλι στο +20 (43-23).


Διεύρυνση του σκορ
στην 3η περίοδο!
Το ολικό μπλακ άουτ για τους μεσσήνιους παίδες ήρθε στο 3ο 10λεπτο, όπου δεν μπόρεσαν να πετύχουν πόντο για 6 λεπτά!
Η Αθηναϊκή ομάδα έφτασε το σκορ στο 54-23 με πόντους από τους Γκίνη, Μπελεξή στο τρανσίσιον και Σταμούλη.

Ο Μπακολιάς με κλέψιμο και λέι απ στον αιφνιδιασμό πέτυχε το πρώτο καλάθι για την ομάδα του στα 4:05 πριν την λήξη της 3ης περιόδου και εν συνεχεία ο Μπαριακτάρης με σουτ από τα 6μιση μέτρα μείωσε σε 27-56.

Ο Μελάς με 3 συνεχόμενους πόντους διαμόρφωσε το 39-63, ο Ανδριανόπουλος πέτυχε το 32-68 πριν σκοράρει ο Σακελαρίου για το 71-34. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε άλλους πέντε πόντους με τρίποντο και λέι απ για το 82-39, ενώ νωρίτερα είχε σκοράρει 4 συνεχόμενους πόντους ο Καραγιαννίδης.


● Τα 10λεπτα: 11-20, 23-43, 30-65, 40-82
Διαιτησία: Τσιμπούρης Ιωαν. – Καραμπάγιας Σωτ.
Κριτές: Παπαγεωργ/λου – Βασιλοπούλου – Ζερμπίνος
Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. (Κορογόνας): Γεωργουλάκος, Γκόγκας, Μπακολιάς 2, Πετεινάρης, Μελάς 5, Κονταργύρης, Καραγιαννίδης 8, Κατσαρέας, Μπαριακτάρης 5, Αλεξανδρόπουλος 3, Ανδριανόπουλος 9 (1 τρ.), Γιαννακόπουλος 10 (1 τρ.)
Ε.Σ.Κ.Α. (Καραβάσιλας – Ανδρεαδάκης): Δραγάσης, Τσουργιάννης 4, Μπελεξής 7 (1 τρ.), Σταμούλης 13, Δομπρογιάννης 4, Γκουαντιέρι, Καρακατσάνης 5, Μπιμπούδης 17 (1 τρ.), Κουτσουγέρας 2, Γκίνης 14, Σακελαρίου 9 (1 τρ.), Θεοδωρικάκος 7




Το πάλεψαν
οι Αρκάδες
Δυσκολότερα απ’ ότι η καλαματιανή ομάδα ηττήθηκαν από την Ε.Σ.Κ.Α. οι επίλεκτοι παίκτες της Τρίπολης για την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ ΝΟ.Π.
Στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο ΑΚΔ Τρίπολης, οι Αρκάδες ηττήθηκαν με 73-53 αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις για την μαχητικότητα τους.


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου