Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΡΕΦΕΡΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΚΑΥΤΗ» ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ!

Δυο απουσίες μετρά ο Πάμισος εν όψει Πανθυρεατικού


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΕΡΤΟΥ ΣΕ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΖΑΡΚΟΥ


Ρέφερι εξ’ Αθηνών θα διευθύνουν την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση του Παμίσου Μεσσήνης με τον Πανθυρεατικό.
Συγκεκριμένα, οι Ιωσήφ Σφακιανάκης, Δημήτρης Σαμοϊλής και Μιχαήλ Δόσης θα είναι το διαιτητικό τρίο που θα έχει το δύσκολο έργο να αντιμετωπίσει την … «καυτή» έδρα της Μεσσήνης!
Από κει και πέρα, μοναδικά προβλήματα για τους «νησιώτες» θα είναι οι τιμωρημένοι Γουίλι Αντωνίου και Γιάννης Κωτσάκης, οι οποίοι δέχθηκαν κόκκινη κάρτα στο ματς της 2ης αγωνιστικής με την Α.Ε. Σπάρτης. Οι Σπύρος Τσίκινης – Νίκος Γεωργακλής έχουν παρά ταύτα αρκετές λύσεις στον πάγκο για να αναπληρώσουν τους δυο απόντες και μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί!
● Το αυριανό πρόγραμμα του 13ου ομίλου έχει ως εξής:
Τετάρτη 21 Μαΐου, ώρα 17:00:
● Δημ. Στ. Μεσσήνης: Πάμισος Μεσσήνης – Πανθυρεατικός (Σφακιανάκης Ιωσήφ, Σαμοϊλής Δημήτριος, Δόσης Μιχαήλ Σ.Δ.Π. Αθηνών)
● Δημ. Στάδιο Σπάρτης: Α.Ε. Σπάρτης – Ερμής Κιβερίου (Κορδολαίμης Ε., Πολυχρονιάδης Π., Σπυρόπουλος Π. Σ.Δ.Π. Ανατολικής Αττικής)

Οι «νησιώτες»
απαντούν στον Ζάρκο
Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με τα όσα δήλωσε ο πρώην επιθετικός του Παμίσου, Στέλιος Ζάρκος σε τοπική εφημερίδα, εξέδωσε η διοίκηση του Παμίσου, με τον γενικό γραμματέα της ομάδας Παναγιώτη Τσέρτο να την υπογράφει.
Συγκεκριμένα «Λυπούμαι βαθύτατα για τα όσα ψευδή αναφέρει ο κ. Αστέριος Ζάρκος στην τηλεόραση κ τις εφημερίδες. Διαλέγει να αναφέρεται σε φανταστικά γεγονότα πριν από κάθε αγώνα του Παμίσου για την άνοδο στη Γ' Εθνική. Άραγε αυτό είναι τυχαίο; Φαίνεται ότι κάποιοι εντός κι εκτός Μεσσήνης ενοχλούνται με την πορεία της ομάδας μας. Ας αφήσουν την ομάδα μας ήσυχη - μπορεί και χωρίς αυτούς. Τέλος αφού καταγγέλλει τα όσα - ψευδή - λέει, γιατί θέλει να ξαναγυρίσει στην ομάδα μας; Άραγε τόση μεγαλοψυχία?
ΥΓ1: Ο σοφός λαός λέει: «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος».
ΥΓ2: Δεν σκοπεύω να ανοίξω διάλογο με τον κ. Ζάρκο. Ο φίλαθλος κόσμος της Μεσσηνίας και ειδικά της Μεσσήνης έχει κρίση, γνωρίζει και μπορεί να κρίνει τον καθένα μας.
Ο γενικός γραμματέας του Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης,

Παναγιώτης Τσέρτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου