Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Δυο μήνες αποκλεισμό από τα γήπεδα στον Νικήτα Παπανικολόπουλο!

 ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΝΔΡΑΣ



Δυο μήνες απαγόρευση στους αγωνστικούς χώρους και χρηματική ποινή 300 ευρώ επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον γενικό Αρχηγό της «Μαύρης Θύελλας», Νικήτα Παπανικολόπουλο.
Η απόφαση ήρθε μετά το παιχνίδι με την Α.Ε. Μεσολογγίου, στο οποίο η «Καλαμάτα» δέχθηκε πρόστιμο επίσης 300 ευρώ.
Ωστόσο, το μεγαλύτερο πλήγμα το δέχθηκε η ομάδα του Μεσολογγίου, η οποία τιμωρήθηκε με 700 ευρώ πρόστιμο και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών!
Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ:
«Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα ΚΑΛΑΜΑΤΑ και επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή τριακοσίων  300) ευρώ. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον εκπρόσωπο της ίδιας ομάδας, Νικήτα Παπανικολόπουλο, και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300)  ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.
Κηρύσσει την ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ πειθαρχικά ελεγκτέα και της επιβάλλει  για την πρώτη πράξη χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ και για την δεύτερη πράξη χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ κατά συγχώνευση δε συνολική χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για  μία (1)  αγωνιστική».



Αποχώρησε
ο Σκόνδρας
Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγα 24ωρα ο 22χρονος μεσοεπιθετικός της «Μαύρης Θύελλας», Νίκος Σκόνδρας.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήρθε τον Ιανουάριο για να ενισχύσει την ομάδα, είχε αρκετές συμμετοχές ως βασικός, όμως δεν θα παραμείνει στο ρόστερ μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.
Αποτελεί έτσι τον δεύτερο αποχωρήσαντα μετά τον Ανδρέα Γεωργακόπουλο.
Ο Σκόνδρας στο διάστημα που βρέθηκε στην ομάδα αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ, κρίνοντας από τις αντιδράσεις των παραπάνω για την αποχώρηση του.
Ο ίδιος κάνοντας αυτοκριτική ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook: «Και κάπου εδώ μια χρονιά ακόμη έφτασε στο τέλος της… Θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όσους απογοήτευσα με την παρουσία μου και να ευχαριστήσω την υπέροχη παρέα μου και τις καλές στιγμές που έζησα εδώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου