Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Έγινε η συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής ομάδων Γ΄ Εθνικής με τον Μιχάλη Τζανόπουλο!

ΠΑΡΩΝ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ – 25 ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ

«ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ» ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

  
Σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε η σημαντική συνάντηση της συντονιστικής Επιτροπής των ομάδων της Γ΄ Εθνικής με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Μιχάλη Τζανόπουλο.
Στην συνάντηση συζητήθηκε διεξοδικά το αίτημα των σωματείων για αναδιάρθρωση της κατηγορίας.
Στην εποικοδομητική και σε βάθος συζήτηση που διήρκησε σχεδόν μιάμιση ώρα, οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέθεσαν γραπτώς και προφορικά στον κ. Τζανόπουλο τα αιτήματα και τις προτάσεις τους για τη διοργάνωση και διεμήνυσαν ότι θα επιμείνουν διεκδικώντας την δικαίωση τους μέχρι τέλους.
Οι ομάδες υπογράμμισαν τον κίνδυνο για πιθανή εξαφάνιση από τον ποδοσφαιρικό χάρτη ιστορικών ομάδων, λόγω της αναδιάρθρωσης και ζήτησαν να μην ισχύσει από τη νέα σεζόν η αλλαγή της Γ’ Εθνικής σε 4 ομίλους.
Από την πλευρά του ο Μιχάλης Τζανόπουλος εξήγησε στους εκπροσώπους των σωματείων, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να γίνει, καθώς έχει δρομολογηθεί και έχει εγκριθεί από τη ΓΣ της Ομοσπονδίας. Υπάρχει η προκήρυξη της κατηγορίας, την οποία έχουν υπογράψει όλες οι ομάδες, και δεν είναι δυνατό να αλλάξει. Νομικά δεν είναι σωστό να υπάρξει διαφοροποίηση στην κατηγορία λίγο πριν τη λήξη της σεζόν.
Η συντονιστική επιτροπή κατέθεσε επίσης αίτημα για συνάντηση με το Προεδρείο της ΕΠΟ το συντομότερο δυνατόν, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ζητηθεί και η έγγραφη στήριξη των προτάσεων των σωματείων από τις κατά τόπους Ποδοσφαιρικές Ενώσεις.
Στην συνάντηση παρευρέθησαν εκπρόσωποι των συλλόγων Αιγάλεω, Προοδευτική, Χαλκίδα, Μεσσηνιακός, Περαμαϊκός και Ερμής Ζωνιανών, ενώ έχουν ήδη αποστείλει την έγγραφη συναίνεση και συμπαράσταση τους τα σωματεία Κόρινθος, Νάουσα, Καστοριά, Δόξα Βύρωνα, Κιλκισιακός, Α.Ε. Μεσολογγίου, Α.Ο. Καρδίτσας, Αχιλλέας Δομοκού, Κάστωρ, Ατρόμητος Αχαΐας, Άγιος Θωμάς, Ρούβας, Ορφέας Ελευθερούπολης, Πυρσός Γρεβενών, Οδυσσέας Κορδελιού, Πεύκη, Εθνικός Σιδηροκάστρου, Κεραυνός Θεσπρωτικού, Διγενής Λακκώματος, Π.Ο. Μουδανιών, Νέστος Χρυσούπολης, Μαχητής Τερψιθέας, ΠΑΟ Βάρδας, Δόξα Πετρούσας και Δόξα Πενταλόφου.

Σε όλα τα μήκη
και πλάτη της χώρας
Η συντονιστική επιτροπή με έγγραφη ανακοίνωση ανέφερε μεταξύ άλλων για την συνάντηση: «Η δυναμική αυτής της κίνησης εκτείνεται πλέον σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, ενώ αναμένεται να συνταθούν με αυτήν και άλλα σωματεία της αμέσως προσεχείς ημέρες.
Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την θετική έκβαση αυτής της προσπάθειας, προκειμένου να παραμείνει ζωντανό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ως ο κύριος αιμοδότης του ελληνικού ποδοσφαίρου και δηλώνουν αποφασισμένοι να πιέσουν προς κάθε κατεύθυνση για την δικαίωση τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου