Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΜΑΥΡΟΘΥΕΛΛΙΤΕΣ»

Γιάννης Ριγανάς: «Πικρή γεύση που δεν πήραμε την 1η θέση»



Μπορεί να βρέθηκε μόλις μια σεζόν στην «Μαύρη Θύελλα», όμως ο Γιάννης Ριγανάς κατάφερε να δεθεί πάρα πολύ με την ομάδα και να κατανοήσει την τεράστια ιστορία της.
Ο νεαρός γκολκίπερ είχε μια γεμάτη χρονιά κάτω από τα «μελανόλευκα» γκολπόστ και ήταν σχεδόν αλάνθαστος στα παιχνίδια που κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας.
Το συμβόλαιο του έληξε και είναι άγνωστο προς το παρόν εάν θα υπάρξει ανανέωση για έναν ακόμα χρόνο.
Ο ίδιος ανήρτησε ευχαριστίες στην σελίδα του στο facebook, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως ήταν τιμή του να φορέσει τη φανέλα της «Μαύρης Θύελλας».
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ριγανάς: «Χθες τελείωσε μια χρονιά, η οποία μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση... Μια γλυκιά χρονιά για μένα, η οποία με άφησε να φορέσω αυτήν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ φανέλα αυτής της ΟΜΑΔΑΣ... Η οποία λέγεται ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ... Μια πικρή γεύση που δεν πήραμε την πρώτη θέση όπως αρμόζει γι αυτήν την ΟΜΑΔΑ.... Θέλω να πω ένα ευχαριστώ τιμής στην διοίκηση, στους προπονητές, που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτόν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ σύλλογο... Ένα ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, για τις χαρές και τις λύπες που ζήσαμε μαζί αυτό τον χρόνο... Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ που μας στήριξε απ το πρώτο μέχρι και τον τελευταίο αγώνα... Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ καρδιάς και τιμής στα BULLDOGS που ήταν δίπλα μας πάντα και παντού και μας στήριξαν μέχρι και την τελευταία στιγμή, στηρίζοντας μας στις χαρές και στις λύπες... Εσείς είστε το παρόν και το μέλλον της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ....
Εις το επανειδήν...».



Φωτό: Αντώνης Ζέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου