Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΤΟΥ "1ου ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ TENNIS OPEN"

Στην επόμενη φάση πέρασαν
Πανταζόπουλος και Καλογερόπουλος



Τα δυο φαβορί για τον τίτλο στην κατηγορία Ανδρών, οι Καλογερόπουλος Παναγιώτης και Πανταζόπουλος Διονύσης πέρασαν στην επόμενη φάση.
Στις γυναίκες, πολύ δυνατή εμφάνιση πραγματοποιεί η Αντωνίου Αναστασία από την Τρίπολη.
Έντονο είναι το ενδιαφέρον και στα Διπλά Ανδρών με πολλούς αμφίρροπους αγώνες ενώ η κατηγορία των Μικτών θα ξεκινήσει σήμερα, ενώ το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε σκληρές αναμετρήσεις σε συνολικά 21 αγώνες!
Στο τουρνουά που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας, συμμετέχουν περισσότεροι από 100 αθλητές και λάτρεις του αθλήματος, προσφέροντας από την περασμένη Παρασκευή πλούσιο θέαμα στους θεατές που παρακολουθούν τους αγώνες στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Ομίλου στον Κορδία.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία των διοργανωτών, κάνοντας το τουρνουά το μεγαλύτερο Open που έχει διοργανωθεί ποτέ στην Καλαμάτα.
● Μεγάλος χορηγός του τουρνουά είναι η εταιρία "Ανδριανός Ποιοτικές Κτιριακές Κατασκευές - ΕΞΕ", ενώ η εταιρία Luxottica δωρίζει τρία ποιοτικά γυαλιά ηλίου OAKLEY, δυο εκ των οποίων είναι και μέρος των επάθλων για τους νικητές στην κατηγορία Ανδρών και Γυναικών.
Ενώ, υποστηρικτές και χορηγοί του πρωταθλήματος είναι επίσης οι κάτωθι:
Vodafone μέσω του κου Οικονόμου, Louis Διάγνωσις, Iris Οπτικά Νάντια Παπαδοπούλου, το ασφαλιστικό πρακτορείο AXIA Group του Ιωάννη Μουτσούλα, τo Almasport, οι Αφοί Μιχόπουλοι, το Moda Prondo, και η Tennisteknology.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου