Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

280 δρομείς απ’ όλη τη χώρα στους αγώνες
δρόμου Vodafone Tinos Running Experience 2014



280 αθλητές από ολόκληρη τη χώρα τερμάτισαν και στις τρεις κατηγορίες, ενώ πολλοί ήσαν οι φίλοι και οι επισκέπτες που παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τη προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων στους αγώνες δρόμου Vodafone Tinos Running Experience 2014.
Στον αγώνα των 25 χλμ. συμμετείχαν 160 αθλητές και τερμάτισαν 124.
Η διαδρομή: Εκκινώντας από το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Πύργου, οι αθλητές διέσχισαν τον Πύργο, πέρασαν μέσα από τα Πλατειά και στη συνέχεια ακολουθώντας το οδικό δίκτυο, τερμάτισαν στη Χώρα, στην Πλατεία Παντανάσσης.
Οι τρεις πρώτοι άνδρες ήταν οι Βλάσσης Καραβασίλης, Αλέξανδρος Μπόλιας και Mohamed Saoute, ενώ στην πρώτη τριάδα των γυναικών βρίσκονται οι Gabrielle Fronk, Μάγδα Πουλημένου και Δήμητρα Ταράση.
Στον αγώνα των 5 χλμ. αγωνίστηκαν 85 αθλητές. Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγιναν στην Πλατεία Παντανάσσης με τους αθλητές να φτάνουν μέχρι το ελικοδρόμιο στον Άγιο Φωκά και επέστρεψαν από την ίδια διαδρομή.
Οι τρεις πρώτοι άνδρες αθλητές ήταν οι Γιώργος Μενής, Μιχάλης Καραμπάτσος και Στέλιος Βωβός και οι τρεις πρώτες γυναίκες αθλήτριες ήταν οι Χριστίνα Ζαχαριάδου, Γιούλη Φυτίλη και Ελένη Κοκόρη.
Τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας εκπροσώπησαν με επιτυχία στα 25 χιλιόμετρα ο Νίκος Καλυβιώτης (χρόνος 2:43:41") και ο Γεώργιος Πανταζόπουλος (χρόνος 3:14:03"), ενώ στα 5 χιλιόμετρα έτρεξαν και τερμάτισαν μαζί οι αδερφές Αναστασία και Μαρία Καλυβιώτη με χρόνο 31:20'!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου