Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Νέος προπονητής
ο Αλέξης Ματζούνης



Ο συμπατριώτης μας Αλέξης Μαντζούνης είναι ο νέος προπονητής του Α.Ο. Κυπαρισσίας, ο οποίος ανακοινώθηκε από το νέο δυναμικό συμβούλιο της ομάδας στους ποδοσφαιριστές στη διάρκεια μιας πρώτης γνωριμίας στις εγκαταστάσεις του ιστορικού συλλόγου.
Η συνάντηση έγινε παρουσία μελών του Δ.Σ. με επικεφαλή το νέο πρόεδρο Γιώργο Φωτεινό. Το κλίμα ήταν εγκάρδιο, με το νέο προπονητή να μοιάζει ικανοποιημένο από την άψογη παρουσία των εσωτερικών εγκαταστάσεων σε αθλητικό υλικό.
Ο Αλέξης Μαντζούνης δήλωσε αποκλειστικά στη «Φ» ότι επιστρέφει στις ρίζες του με μια αξιόμαχη ομάδα, ενώ να σημειώσουμε ότι προέρχεται από μεγάλες κατηγορίες με πολυετή πείρα στο αντικείμενο καθώς έχει περάσει από ομάδες Α΄ Εθνικής και τα τελευταία χρόνια από τον Βύζαντα Μεγάρων, την Καλλιθέα και τον ΠΑΟΚ καθώς και μεγάλες ομάδες με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του…
Να τονίσουμε ότι, η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει τον Αύγουστο ενώ η διοίκηση ετοιμάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές δραστηριότητες αλλά και εκπλήξεις.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου