Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

«ΖΟΡΙΚΟ» ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ «ΑΝΕΒΟΥΝ» ΣΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ!

Συνεχίζουν μαζί Ηρακλής
και Νίκος Μουλατσιώτης
ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΣΤΟ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ» ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ


Τα χέρια έδωσαν χθες η διοίκηση του Ηρακλή Καλαμάτας με τον Νίκο Μουλατσιώτη, ανανεώνοντας την θητεία του δεύτερου στους «κυανόλευκους» για μια ακόμα σεζόν.
Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Μιχάλης Κουτίβας συζήτησε με τον κ. Μουλατσιώτη για τις μελλοντικές μεταγραφικές κινήσεις, ενόψει της απαιτητικής χρονιάς που ακολουθεί στην Α1.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πολύπειρος προπονητής στην «Φ», η καλαματιανή ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση μερικών έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν το ιδιαίτερα νεανικό σχήμα του Ηρακλή. Αυτό που προέχει βέβαια είναι η παραμονή του βασικού κορμού που οδήγησε την ομάδα στην 4η θέση του Α΄ ομίλου στην 2η κατά σειρά κατηγορία της Μεσσηνίας και ταυτόχρονα στην άνοδο στην νεοσύστατη Α1.
Όπως άλλωστε τόνισε ο κ. Μουλατσιώτης «…θέλουμε να πορευτούμε με δικά μας παιδιά», κάτι που φανερώνει σε μεγάλο βαθμό τις προθέσεις των ανθρώπων του Ηρακλή.
Ερωτηθείς για την γνώμη του πάνω στην δυναμικότητα της Α1, ο πολύπειρος κόουτς πρόσθεσε: «Η Α1 είναι μια αναβαθμισμένη κατηγορία, που θα έχει πολύ καλές ομάδες. Έχουν επιλεγεί οι καλύτερες ομάδες και για εμάς στόχος είναι να κάνουμε ότι καλύτερο»



Δουλειά από
…νωρίς!!!
Η είδηση βέβαια δεν είναι οι ενδεχόμενες μεταγραφικές προσθήκες, αλλά η προετοιμασία (ή καλύτερα …ιδιαίτερα μαθήματα) που θα κάνει ο Νίκος Μουλατσιώτης με 5-6 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από το παιδικό και την ερχόμενη σεζόν θα πλαισιώσουν την αντρική ομάδα!
Είναι γνωστή η έφεση που έχει ο έμπειρος τεχνικός στην ανάδειξη των ακαδημιών, όμως την σεζόν που μας έρχεται θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από απλές προπονήσεις με το αντρικό για να σταθούν τα νεαρά παιδιά στο ύψος των περιστάσεων.
Βάσει όλων των παραπάνω, αποφασίστηκε πως στις 15 Ιουλίου θα ξεκινήσουν ειδικές προπονήσεις για τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, με σκοπό την προσαρμογή τους από τη μια ηλικιακή κατηγορία στην άλλη.
Πέραν του προπονητικού κομματιού, ο κ. Μουλατσιώτης θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τα παιδιά και να τα καθοδηγήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Εφ’ όσον όλα κυλήσουν ομαλώς, οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα είναι έτοιμοι με την έναρξη της προετοιμασίας της μεγάλης ομάδας και θα βρίσκονται σε καλό επίπεδο τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά.


Ξεκίνησε χθες
η ενδυνάμωση
Η διάθεση για γρήγορη προσαρμογή σε υψηλό επίπεδο αποτυπώνεται και στην κίνηση των διοικούντων να ξεκινήσουν πρόγραμμα ενδυνάμωσης για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα, εχθές οι ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από το 1998-2001 ξεκίνησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του Ηρακλή που βρίσκεται στην οδό Λακωνικής. Το πρόγραμμα θα ακολουθείται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και θα ξεκινά στις 9:45 το πρωί, υπό την επίβλεψη πάντα του γυμναστή του συλλόγου Δημήτρη Νικολακέα.



Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου