Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Δ.Σ. δεσμεύτηκε για την αποπληρωμή του χρέους προς την Εφορία

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ  ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ «ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ»


Την ετήσια Γενική Συνέλευση του διεξήγαγε την Τετάρτη το βράδυ στο κέντρο «Ideal» της Μεσσήνης ο Πάμισος, παρουσία των μελών και φίλων της ομάδας.
Την Γ.Σ. άνοιξε ο πρόεδρος της, Απόστολος Κοσμάς και εν συνεχεία ο Γιώργος Πετρουλάκης πήρε τον λόγο, ευχαριστώντας όσους  έδωσαν το παρών, αλλά και τους φίλους – επαγγελματίες της περιοχής που στήριξαν τον σύλλογο την προηγούμενη σεζόν.
Ο Παναγιώτης Τσέρτος έκανε στην συνέχεια τον  οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ξεκινώντας από τα έσοδα που έφτασαν τα 65.834 ευρώ, τα οποία ήταν περίπου όσα και τα έξοδα.
Ακολούθησε ο απολογισμός των Ακαδημιών Αμφιθέας/Παμίσου (όπως θα ονομάζονται από φέτος) από τον πρόεδρο Γιώργο Καπερώνη.
Ο ίδιος δήλωσε πως τα έξοδα στις ακαδημίες έφτασαν τα 24.062 ευρώ.
Προπονητές στο «τσικό» ήταν οι Νίκος Κατσίποδας (τερματοφύλακες), Τάκης Μπιζίμης και Βασίλης Αλεβίζος, όλοι στα τμήματα Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων. Ο τελευταίος παραμένει άγνωστο αν θα συνεχίσει στις ακαδημίες, λόγω της μεταγραφής του στο Διαβολίτσι.

Διαφωνεί
ο Βλαχάκης
Μια λευκή ψήφο απέσπασε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του Παμίσου και συγκεκριμένα από τον «νησιώτη» παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αλέκο Βλαχάκη.
Συγκεκριμένα, ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας ανέφερε πως ένα χρέος του συλλόγου προς την Εφορία από το 1997 όχι μόνο δεν έχει ρυθμιστεί, αλλά δεν έχουν δοθεί καθόλου λεφτά για την πληρωμή του.
Επιπροσθέτως, δεν έκρυψε την πικρία του για τον χειρισμό της υπόθεσης του Παναγιώτη Γιαννίτσα και την αποχώρηση του από τα διοικητικά μετά τις εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας.
Παρ’ όλα αυτά, ο Βλαχάκης ανέφερε πως δεν θα αποσύρει την στήριξη του από τις Ακαδημίες.

Ανακοινώνονται
οι «συμπαίκτες»
Ο Γιώργος Πετρουλάκης εξουσιοδοτήθηκε να επιλέξει τους «συμπαίκτες» του Παμίσου για το νέο Δ.Σ., κάτι που ο ίδιος τόνισε ότι θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Κυριακή.
Υπενθυμίζουμε πως ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Επικαιρότητα» και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «PLAZA», Γιώργος Οικονομόπουλος.
Ο απερχόμενος πρόεδρος του Παμίσου δήλωσε επίσης πως στόχος της «νησιώτικης» ομάδας την νέα σεζόν θα είναι ο πρωταθλητισμός, ενώ δεσμεύτηκε να ξεκινήσει την αποπληρωμή του χρέους προς την Εφορία μαζί με την διοίκηση της Ακαδημίας. Στόχος είναι οι δυο διοικήσεις να συγκεντρώνουν ένα ποσό της τάξεως των 1000 ευρώ για να το καταβάλουν στην Εφορία.
Οι «σίγουροι» για το νέο Δ.Σ. του Παμίσου μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον κ. Πετρουλάκη, είναι οι Γιώργος Οικονομόπουλος, Τάκης Φιλόπουλος, Νίκος και Γιάννης Γιαννόπουλος, Παναγιώτης Τσέρτος και Έλενα Γκίκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου