Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»

 Η Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης 1929
εφάρμοσε «το ευ αγωνίζεσθε» στην πράξη!



Στο 2ο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου του ΑΟ Διαβολιτσίου, συμμετείχε φέτος η Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης 1929, όπου όλοι οι αθλητές της κατάφεραν να μετουσιώσουν το «Ευ Αγωνίζεσθε» στην πράξη!
«Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ μας (Πάμισος Μεσσήνης 1929) με μεγάλη χαρά δέχθηκε πρόσκληση και συμμετείχε στο παιδικό τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε(22-06-2014), στο Διαβολίτσι, στη μνήμη του καπετάν Βασίλη Κωσταντακόπουλου.
Εκτός από εμάς, την τοπική-διοργανώτρια ομάδα (Α.Ο. Διαβολιτσίου), συμμετείχαν και οι: Εθνικός Μελιγαλά, Αίας και Δαναός Καλαμάτας, καθώς και ο Άρης Πετρούπολης.
Όλοι οι νέοι(όλων των ομάδων) που αγωνίστηκαν, έδωσαν το καλλίτερο τους εαυτό και πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους πολυάριθμους φίλους του αθλήματος, που παρακολούθησαν τους αγώνες σ’ ένα γήπεδο πραγματικό στολίδι(με καλοσυντηρημένο φυσικό χόρτο, κερκίδες, προβολείς, λειτουργικά αποδυτήρια), πρότυπο πιστεύουμε για όλους, τους πραγματικά έχοντες αγαθές προθέσεις αρμόδιους άρχοντες-παράγοντες-διακονούντες τη νεολαία μας και τις τοπικές κοινωνίες, καθώς και τους διοικούντες ποικιλοτρόπως  το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να μετουσιώσει σε πράξη το «Ευ Αγωνίζεσθε» δηλαδή να εκδηλώσει το θαυμασμό της στους νικητές και το σεβασμό της στους ηττημένους. Μέσα από τη συμμετοχή βγήκαμε όλοι κερδισμένοι  επειδή γνωρίζουμε(επιτρέψτε μας) ως άνθρωποι του αθλητισμού, ότι η προσπάθεια-συμμετοχή είναι από μόνη της νίκη.
Για την ιστορία η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με(3-0)από τον Αίαντα Καλαμάτας και ήρθε ισόπαλη (0-0) με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.
Αποχωρήσαμε με ένα πολύ όμορφο αναμνηστικό δώρο συμμετοχής, εντυπωσιασμένοι από την αρτιότητα της όλης διοργάνωσης και τη ζεστή φιλοξενία. Τέλος εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας σ’ όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης  και τι άλλο κλείνουμε το γόνυ με συγκίνηση και σεβασμό στον ευπατρίδη καπετάν Βασίλη.», αναφέρει στο πλαίσιο ευχαριστήριας επιστολής του ο Υπεύθυνος επικοινωνίας, Γιώργος Ντούλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου