Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ 9ΜΕΛΕΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΜΑΝΗΣ

Στόχος η παραμονή και βλέπουνε!!!


ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΣΑΡΑΝΤΕΑΣ

ΜΕ ΣΤΟΧΟ την στελέχωση της ομάδας με ντόπια παιδιά αλλά και τη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, η νέα διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Μάνης
κάνει το ξεκίνημα της με την εξής ευχή: «Ευχή όλων είναι το νέο ΔΣ να έχει δύναμη και να δουλέψει σκληρά, έτσι ώστε η ιστορική ομάδα μας να απολαμβάνει όσα της αξίζουν!»
Πρόεδρος έχει αναλάβει ο νεαρός Σαραντέας Ευστράτιος, ο οποίος μαζί με το Δ.Σ. το οποίο έχει φέτος έντονη τη γυναικεία παρουσία, αφού μετρά τέσσερις γυναίκες στο 9μελές, θα επιδιώξει να κάνει το βήμα παραπάνω!
Δεδομένου πως τα τελευταία χρονιά στην ομάδα αντιμετώπιζαν ορισμένες ελλείψεις που θα διευκόλυναν περισσότερο το έργο του ποδοσφαιρικού τμήματος, η νέα διοίκηση η οποία ευχαριστεί το απερχόμενο Δ.Σ. για όλα όσα προσέφερε επί σειρά ετών στην ομάδα, καλείται να συνεχίσει με τρόπο δημιουργικό και κατά το δυνατόν καλύτερα, το έργο που είχε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια και στόχο είχε την ανάδειξη της ΑΕ Μάνης και των ταλέντων της περιοχής και αισιοδοξεί να το πετύχει!
Το νέο συμβούλιο  της ΑΕ Μάνης:
Πρόεδρος: Σαραντέας Ευστράτιος
Αντιπρόεδρος: Ξεροβάσιλα Αντωνία (Τόνια)
Γεν. Γραμματέας: Μπαρμπετσέα Καλλιόπη
Ταμίας: Μπακακέα Σταυρούλα
Μέλη: Γιαννακέας Γεώργιος, Γιατράκους Γεώργιος, Ξεροβάσιλας Δημήτριος, Μπαρμπετσέας Δημήτριος και Δημητρέα Φωτεινή.
1ος αναπληρωματικός ΔΣ: Γιάννης Καρολεμέας
Ελεγκτική Επιτροπή: Ξεροβάσιλας Σπύρος, Καλαρίτης Δημήτρης και Κωστουλέας Θανάσης

Φέτος στόχος είναι η οργάνωση
Ο νέος πρόεδρος της ΑΕ Μάνης σε μίνι συνέντευξη στη «Φ» αποκάλυψε πως φέτος ο στόχος θα είναι συντηρητικός με την άνοδο ωστόσο να παραμένει στο μυαλό όλων! «Ο στόχος για φέτος είναι να οργανώσουμε την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση οι παίκτες, μικροί και μεγάλοι.»
Οι στόχοι του νέου Δ.Σ., του οποίου ηγείται ο Ευστράτιος Σαραντέας είναι η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, εφόσον βεβαίως οι συνθήκες το επιτρέψουν. Ήδη έχει γίνει ένας πρώτος σχεδιασμός που περιλαμβάνει εν μέσω καλοκαιριού και κάποιες εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις οι οποίες στοχεύουν στην ενίσχυση του ταμείου.
«Στόχος αγωνιστικός δεν θα είναι άλλος από το να ευχαριστηθούμε το άθλημα και πρωταρχικό σκοπό την παραμονή... και βλέπουμε!»
Κατά πάσα πιθανότητα προπονητής θα παραμείνει ο Γιάννης Σαραντέας, που ανέλαβε πέρυσι την ομάδα και το έργο του χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης. «Έκανε πολύ καλή δουλειά μιας και παίξαμε με διαφορά την καλύτερη μπάλα στο Γ τοπικό» είπε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος της ΑΕΜ, με τον οποίο όπως είπε μέσα στις ημέρες θα μιλήσει … «μεταγραφικά». Στο τραπέζι των συζητήσεων πέφτει η ενίσχυση με προτεραιότητα σε παιδιά από την Μάνη.



Σ. Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου