Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Επανήλθαν οι αφοί Καλογερόπουλοι,
έφυγε ο Γουίλι Αντωνίου…

 «ΜΠΑΜ» ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΙΑΤΗ 

Ούτε μια ούτε δυο αλλά τρεις μεταγραφικές κινήσεις έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο η ομάδα του Πάμισου Μεσσήνης. Ο πρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης έδωσε τα χέρια με τους αδελφούς Γιάννη και Αντώνη Καλογερόπουλο, οι οποίοι ξαναφορούν τη φανέλα του Πάμισου μετά από 2 περίπου χρόνια. Παράλληλα, στον Πάμισο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο Χρήστος Μανιάτης. Πάντως το «μπαμ» για πολύ κόσμο αποτέλεσε η μετακόμιση του Κώστα Αργυρόπουλου από τον Μεσσηνιακό στον Πάμισο!
Στον αντίποδα, από την ομάδα αποχώρησε μετά από αίτημα παραγόντων και μη, ο Γουίλι Αντωνίου.

Σειρά ανακοινώσεων
Πρώτη ανακοίνωση, αυτή της απόκτησης του Κώστα Αργυρόπουλου. 
Μια πράγματι ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ των Τσίκινη –Γεωργακλή που αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 

«Παίκτης του Παμίσου και επίσημα ο Κώστας Αργυρόπουλος. 

Ο έμπειρος καλαματιανός μέσος είχε συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας και αφού πήρε την ελευθέρας του σήμερα το πρωί από τον Μεσσηνιακό, υπέγραψε.»



Ακολουθεί η διπλή μεταγραφών των αδελφών Καλογερόπουλου που στην ουσία επιστρέφουν στην ομάδα μετά από δυο σεζόν στην «Καλαμάτα».

ANAKOINΩΣΗ: 
«Ποδοσφαιριστές του Παμίσου είναι και επίσημα οι Γιάννης και Αντώνης Καλογερόπουλος, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από την Καλαμάτα. 

Οι δυο παίκτες τα βρήκαν σε όλα με τον Γιώργο Πετρουλάκη σε σύναντηση που είχαν πριν λίγη ώρα, και συμφώνησαν να υπογράψουν. Αμφότεροι επιστρέφουν στην Μεσσήνη μετά από 2 χρόνια.»

● Τρίτη μεταγραφή ήταν αυτή του έμπειρου αμυντικού Χρήστου Μανιάτη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 
«Ποδοσφαιριστής του Παμίσου είναι και επίσημα ο Χρήστος Μανιάτης.
Ο έμπειρος αμυντικός με πολυετή θητεία σε ομάδες Β' - Γ' Εθνικής (Πανηλειακό, Καλαμάτα, Κόρινθο, Θρασύβουλο, Χαλκίδα κλπ), 
που αναμένεται να αποτελέσει μια πολύ ποιοτική λύση στα μετόπισθεν, τα βρήκε σε όλα με τον Γιώργο Πετρουλάκη και υπέγραψε σήμερα στην ομάδα μας.»






Η …αποχώρηση του Αντωνίου
Με ανακοίνωση ο Πάμισος γνωστοποίησε την αποδέσμευση του Γουίλι Αντωνίου : «Παρελθόν αποτελεί από τον Πάμισο ο Γουλιέλμος Αντωνίου. Ο 35χρονος μέσος έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα μας χθες το βράδυ. Η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά για τα όσα προσέφερε στον Πάμισο όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.»
Ο παίκτης όμως μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook απήντησε με αφορμή ποικιλία σχολίων που γράφτηκαν στα social media και σε αθλητικά site, κάνοντας λόγω για «υποκρισία και εμπάθεια»:
«Χτες το απόγευμα μου ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο κ. Πετρουλάκη ότι έπειτα από απαίτηση κάποιων παραγόντων (και όχι μόνο) έπρεπε να αποχωρήσω από την ομάδα!! Το τυπικό είναι να ευχαριστήσω τον κόσμο και όσους προπονητές και παράγοντες συνεργάστηκα! Δυστυχώς δε θα μπορέσω να το κάνω εξ ολοκλήρου!!
Ο κόσμος παραμένει μέσα στη κάρδια μου, δε μπορώ να κάνω το ίδιο για όλους τους παράγοντες και όλους τους προπονητές!!! Υπήρξε υποκρισία και εμπάθεια! Ο Θεός ας τους κρίνει...οι γνώστες τους ξέρουν ήδη! Τα υπόλοιπα τους τα χαρίζω …άλλη μια φορά!! Εύχομαι στην ομάδα τη νέα σεζόν να εκπληρώσει τους στόχους της και να είναι όλοι υγιείς!!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου