Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΝΕΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ



Στο τέλος του χρόνου θα είναι έτοιμη η γέφυρα στην Τσακώνα

● ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΤΡΟ-ΣΠΑΡΤΗ

● ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΤΣΑΚΩΝΑ –ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ του χρόνου προβλέπεται να δοθεί στην κυκλοφορία η γέφυρα της Τσακώνας. Οι ρυθμοί είναι, πλέον, εντατικοί και ήδη η εικόνα από τις πρώτες "αρθρώσεις" των τόξων της μεταλλικής γέφυρας Τ4 είναι εντυπωσιακή.
Για αυτό συνίσταται και ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς που περνούν από την παράκαμψη να μην αποσπούν την προσοχή τους κοιτάζοντας τα έργα.
Χθες, στον χώρο βρέθηκε ο αρμόδιος του Υπουργείου Υποδομών για τα έργα παραχώρησης Γιάννης Καρνέσης και μαζί με τον υπεύθυνο του έργου Νίκο Ντονά είδαν από κοντά την πορεία των σύνθετων αλλά και πρωτόγνωρων εργασιών, οι οποίες υλοποιούνται σε... έδαφος ενεργό που κατολισθαίνει!
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ
ΛΕΥΚΤΡΟ-ΣΠΑΡΤΗ
Ο κ. Καρνέσης δήλωσε ότι ο αυτοκινητόδρομος θα ολοκληρωθεί και στο Τμήμα του Περιμετρικού της Καλαμάτας και ο κλάδος Λεύκτρο-Σπάρτη, με την αναθεώρηση της σύμβασης παραχώρησης που σύντομα θα έρθει για κύρωση στη Βουλή.
ΤΣΑΚΩΝΑ-
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ
Για το Τσακώνα- Καλό Νερό ο κ. Καρνέσης είπε ότι έχει δοθεί το πράσινο φως για την επικαιροποίηση των μελετών και ότι, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί από τον υπουργό Υποδομών, μέχρι το τέλος θα δημοπρατηθεί και θα ολοκληρωθεί με πόρους του νέου ΕΣΠΑ μέχρι το τέλος του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου