Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ

Υπάρχει ενδιαφέρον
για Δημήτρη Σώκαλη



Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Σώκαλη επιβεβαίωσε στη «Φ» ο κόουτς της Μεθώνης Θανάσης Λακριντής.
Καθώς φαίνεται η ομάδα έχει κάνει μια πρώτη επαφή με τον παίκτη και όλα δείχνουν πως οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο. Δεν αποκλείεται μάλιστα το Σαββατοκύριακο  να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.  Πάντως διοίκηση και κόουτς το σαββατοκύριακο πρόκειται να μιλήσουν και με παίκτες που στελεχώνουν την ομάδα, συνεχίζοντας το ξεκαθάρισμα.
Στόχος είναι να παρθούν παίκτες στον άξονα, τερματοφύλακας, στόπερ, χαφ και εάν προκύψει κάτι ιδιαίτερο και πάνω στα πρότυπα που έχουν θέσει στη Μεθώνη, τότε σίγουρα θα το εξετάσουν.
«Βάσει προγραμματισμού θεωρώ ότι για να γίνουμε ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα χρειαζόμαστε 4-5 προσθήκες στο ρόστερ έμπειρων» δήλωσε στη «Φ» ο κ. Λακριντής και συνέχισε: «Υπάρχουν κάποιοι αξιόλογοι ντόπιοι παίκτες και κάποιοι μικροί που θα προωθηθούν (3-4 παιδιά). Όλα αυτά γίνονται δεδομένου πως η ομάδα φτιάχνεται με πλάνο 3-4 ετών και με στόχο να πλασαριστεί σε πολύ καλές θέσεις». Στην ουσία η Μεθώνη επιδιώκει τη δημιουργία ενός κράματος ντόπιων και έμπειρων παικτών που μπορούν να πλαισιώσουν την ομάδα, και με αυτό το σκεπτικό θα γίνει φέτος η ενίσχυση.
«Ζητούμενο είναι κάποια στιγμή η ομάδα να έχει το δικό της κορμό. Ήδη είναι υγιής διοικητικά, βασικό πράγμα για μια ομάδα. Θεωρώ πως όλα τα άλλα μπορείς να τα πετύχεις».

Σίσσυ Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου