Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ «ΜΠΑΜ» ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΝΑΚΟ

Τόσκα και Κορομηλά έφερε
στον Τέλο Άγρα ο Παναγιώτου!


Δύο ακόμα δυνατές μεταγραφές πραγματοποίησε χθες ο Τέλος Άγρας, σύμφωνα με το www.gargalianoionline.gr.
Συγκεκριμένα, η ομάδα των Γαργαλιάνων απέκτησε τους Κλάιντι Τόσκα και Αποστόλη Κορομηλά για ένα χρόνο, δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο μεσσηνιακό πρωτάθλημα!
Ο πρώτος είναι 20χρονών, δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από την Κ20 του Παναιτωλικού, τον Νέο Θέρμιο Απόλλων και τον Κεραυνό Γαβαλούς.
Ο Κορομηλάς βρίσκεται στην ίδια ηλικία, το αριστερό είναι το «καλό» του πόδι και είναι επίσης μεσοεπιθετικός. Επίσης, έχει περάσει από Απόλλωνα Δοκιμίου, Παναιτωλικό Κ20, ΑΕ Μεσολογγίου και Νέο Θέρμιο Απόλλων.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Α.Ο. Τέλλος Άγρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κλάιντι Τόσκα (20 χρόνων – ελληνική υπηκοότητα) και Αποστόλη Κορομηλά (20 χρόνων), οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο».

Επίσης, αύριο θα «κλείσει» και η μεταγραφή του Χαράλαμπου Νάκου, ενός ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας που την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα ματς της ΑΕ Μεσολογγίου.
Οι τρεις παραπάνω μεταγραφές είναι όλες έργο του Δημήτρη Παναγιώτου, ο οποίος λόγω των γνωριμιών που διαθέτει κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» τριών παικτών που δεν έχουν αγωνιστεί στην Μεσσηνία και με το βιογραφικό που διαθέτουν (ειδικά ο Νάκος), μπορούν να χαρακτηριστούν και ως «βόμβες»!

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως ο Τέλος Άγρας έχει ανανεώσει μέχρι στιγμής με τους Θανάση Γεωργακόπουλο και Άκη Τσώλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου