Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 5-4 (πεν.)

Πρόκριση στα πέναλτι!



Πανηγυρική πρόκριση για την Αθλητική Ένωση Μάνης που κόντραρε στα ίσια τον Απόλλωνα Πεταλιδίου και μετά το ισόπαλο 1-1 της κανονικής διάρκειας, έφτασε στα πέναλτι για να κερδίσει με
Έτσι κέρδισε και την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας -
Η Μάνη παρά τις λιγοστές τις προπονήσεις είχε δυναμική 1 και όρεξη για πρόκριση! Είχε 4 δοκάρια και αρκετά τετ-α-τετ κερδίζοντας με το σπαθί της τον Απόλλωνα Πεταλιδίου που αν και προηγήθηκε στην κανονική διάρκεια του αγώνα με τον Χρονόπουλο λίγο πριν την εκπνοή του 45λεπτου δεν μπόρεσε να ζητήσει το κάτι παραπάνω!
Η Μάνη ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γιάννη Σαραντέα και πέρασε στη β΄ φάση του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον ΑΟ Κυπαρισσίας.
● Διαιτησία: Νίκος Γκούμας, Γιάννης Γιαννέτσος, Ηλίας Τσολάκος.
ΑΕ ΜΑΝΗΣ (Ιωαν. Σαραντέας): Καραντζούλιας, Πουλάκος, Ξεροβάσιλας, Β. Καμπανάρος, Αρ. Καμπανάρος, Κούμε, Μ. Μεϊμετέας (50΄ Σούλα), Χριστοδουλέας, Ι. Μεϊμετέας (89΄ Κ. Μεϊμετέας), Σαραντέας, Παντελής.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ (Καλύβας, Ξαρχάκος): Αγγελόπουλος, Πανταζόπουλος, Δαμήλος, Πετρόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Κοστόβ, Κ. Κορμπής, Γ. Χρονόπουλος, Ξαρχάκος, Στ. Χρονόπουλος, Ζέρβας (46΄ Παναγόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου