Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»

Επεισοδιακή φιλική ήττα
από τον ΠΑΟ Βάρδας



«Μουδιασμένη» έδειξε η «Μαύρη Θύελλα» στην πρώτη της εμφάνιση – έστω και φιλικά – επί μεσσηνιακού εδάφους απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.
Το ματς δυστυχώς σημαδεύτηκε από επεισόδια ανάμεσα στις δυο ομάδες αλλά και την είσοδο των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, απόρροια της μεγάλης έντασης που υπήρχε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η «Καλαμάτα» είχε κάποιες καλές αλλά και κακές στιγμές στο παιχνίδι της, καθώς ναι μεν μπήκε με επιθετικές διαθέσεις, όμως γρήγορα έχασε μέτρα στο γήπεδο.
Η Βάρδα έχασε πέναλτι στο 14ο λεπτό με τον εξαιρετικό χθες Πάππο να διαλέγει σωστά γωνία και να «νικά» τον Ντόμα.
Η «Καλαμάτα» δεν είχε σημαντικές στιγμές στο α΄ μέρος και μάλιστα στο 41΄ θα μπορούσε να είχε βρεθεί πίσω στο σκορ αν ο Σαραντόπουλος πλάσαρε αντί να προσπαθήσει να περάσει τον Πάππο, ο οποίος τον «έκοψε».
Στα αρνητικά ήταν οι πολλές αψιμαχίες και τα νεύρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, κάτι που όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια γιγαντώθηκε!
Στο β΄ μέρος η «Καλαμάτα» παρουσιάστηκε βελτιωμένη και είχε δοκάρι στο 58΄ με τον Τριάντο, όμως στο 70΄ εκτυλίχθησαν τα επεισόδια, διαλύοντας ουσιαστικά ό, τι καλό θα μπορούσε να γίνει.
Στο 90΄ μάλιστα η ομάδα της Ηλείας κατάφερε να «κλέψει» την νίκη με γκολ του Δημητρακόπουλου!
● Διαιτησία: Η. Νικολόπουλος, Α. Καλογερόπουλος, Η. Ρέκκας
«Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: Πάππος, Παναγιωτγόπουλος, Τριάντος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Χαρίτος, Ηλιόπουλος, Λουμπαρδέας, Βασιλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Καλαντζής. Στον πάγκο ήταν οι Νικολόπουλος, Κουντάνης, Κακαλής, Κωνσταντακόπουλος, Σκαρλάτος, Milosevic και Νιφορόπουλος
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπετανάκης, Πολίτης, Τριγάζης, Βράχνης, Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος, Ανδριέλος, Ντόμας, Θεοδωρακόπουλος, Σαραντόπουλος, Γραμματικόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Σκιαδόπουλος, Φωτόπουλος, Κούτρας, Φλίγγος, Γαλανόπουλος, Σιδέρης, Σκοτζάι, Σαρανταύγας, Στεπάνοβιτς, Σωτηρόπουλος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου