Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΧΘΕΣ ΝΕΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΡΟΣΤΕΡ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Νέα ομάδα, νέο ξεκίνημα!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΘΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ!»


Στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας αρχίζουν φέτος από την αρχή…
Η ομάδα έχει νέα όψει, αφού σε πολύ μεγάλο ποσοστό διοικητικά και αγωνιστικά έχει αλλάξει. Ένα νέο πιο οργανωμένο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την ομάδα του «τριφυλλιού». Στην χθεσινή παρουσίαση Δ.Σ. και παικτών ήταν και ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου, Γιάννης Αδαμόπουλος ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα τονίζοντας πως στόχος του Φορέα είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία με όλους τους συλλόγους.
Ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες από το νέο Δ.Σ. ώστε οι ποδοσφαιριστές να ασφαλιστούν (πιθανότατα στην Εθνική Ασφαλιστική) και εντός των ημερών αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Τις 13 μεταγραφές και το ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο, παρουσιάστηκαν χθες στο Μεζεδοπωλείο «Κεντρικόν» στην πλατεία της πόλης (έναντι δημαρχείου), του νυν προέδρου Δημήτρη Μπούχαλη.
● Το νέο Δ.Σ. του οποίου ηγείται ο κ. Μπούχαλης αποτελείται επίσης από τους:
Α΄ αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Μακαρούνης (πρόεδρος ομάδας Μπάσκετ)
Β΄ αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Τύρος
Γραμματέας: Πέτρος Μπάκας
Ταμίας: Αναστασία Μπάκα
Γενικός αρχηγός: Πέτρος Σκλάβος
Υπ. Τύπου: Γιώτα Νέζη
Υπ. Δημοσίων Σχέσεων: Άντζελα Σκλήκα
Μέλη: Ιωάννης Πρεζεράκος, Γεώργιος Μπιρλής, Μηνάς Μπακάλης.


«Καινούργια ομάδα»
Ο νέος κόουτς Σταύρος Χριστόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις «Η ομάδα έχει αλλάξει
Το 70% του ρόστερ έχει αλλάξει. στόχος είναι να παίξουμε όσο καλύτερο και ελκυστικότερο ποδόσφαιρο μπορούμε.  Αυτή είναι η χαρά.
Στο Β΄ τοπικό πιστεύω ότι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παίζουν το πιο νεαρά παιδιά και να μαθαίνουν να παίζουν ποδόσφαιρο και να είναι χαρούμενα γι’ αυτό που κάνουν.
Στόχος κάθε παιχνίδι να πηγαίνουμε για τη νίκη, κι από κει και πέρα ότι έρχεται στο δρόμο. Σίγουρα όταν παίζεις και συμμετέχεις σε ένα πρωτάθλημα βασικός στόχος -για όλο τον κόσμο- να είσαι πρωταθλητής, αυτό δεν μπορούμε να το πούμε τώρα… ότι δηλαδή μοναδικός στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Παίζοντας και βλέποντας τι μπορούμε να παίξουμε και που μπορούμε να φτάσουμε, οι στόχοι θα αναπροσαρμόζονται!»
Μεταγραφικά θα έχουμε τουλάχιστον δυο προσθήκες. Το ρόστερ μαζί με τις 13 προσθήκες έχει διαμορφωθεί στους 23, συν δυο ακόμη μεταγραφές για να φτάσει στους 25 ποδοσφαιριστές.
Το ρόστερ αποτελείται από τους παλιούς: Σωτήρη Κριτσωτάκη, Κώστα Ποτηριάδη, Δημήτρη Δημητρακόπουλο, Παναγιώτη Παπανγιαννόπουλο, Αναστάσιο Προζυμά, Ορέστη Κασάϊ, Ιωάννη Μπιτσάκου, Παναγιώτη Πετρόπουλο και Σταύρο Ξυνό και τους νέους: Χρήστο Πετρόγιαννη, Νίκο Καναλουπίτη, Νίκο Κολόζη, Στέλιο Ραπτέα, Γιώργο Μπαρδή, Χρήστο Αθανασόπουλο, Θεόδωρο Καστανό, Γιάννη Γεωργιτσέα, Νίκο Πανταζόπουλο, Χρήστο Χριστόπουλο, Δημήτρη Τσούκλερη, Παναγιώτη Ηλιόπουλο.
Σε ό,τι αφορά στην έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο «Γ. Λουκαρέας».

Σίσσυ Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου