Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΙΜ

Ξεκίνησε η χρονιά για τα Πράσινα Πουλιά«Πρώτη» υπό την παρουσία του Δ.Σ. και του τεχνικού τιμ πραγματοποίησε την Πέμπτη το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο «Fair Play» ο ΠΑΟ Πράσινων Πουλιών.
Το πρόγραμμα περιείχε την παραλαβή αθλητικού υλικού από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ παρουσιάστηκαν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας.
Το τεχνικό δίδυμο των Παναγιώτη Πολίμου – Αντώνη Μαυρέα παρέθεσε ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και από τον πρόεδρο των «πράσινων», Γιάννη Μισαηλίδη.
Ακολούθησε προπόνηση και οικογενειακό διπλό σε χαλαρό ρυθμό για τις άκρως επιτυχημένες καλαματιανές ακαδημίες.

Εκ μέρους της διοίκησης παρευρέθησαν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Μισαηλίδης (πρόεδρος), Μαρίνα Παλάζοβα (αντιπρόεδρος) και Παναγιώτης Τριανταφυλλάκης (γενικός αρχηγός).
Μέσω της σελίδας που διατηρούν στο Facebook, τα Πράσινα Πουλιά εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησαν τους χορηγούς που ήταν δίπλα στην ομάδα και την προμήθευσαν με αθλητικό υλικό.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Εκ μέρους του Δ.Σ των προπονητών μας και όλων των ποδοσφαιριστών μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους χορηγούς μας -ΕΠΙΠΛΑ ΜΑΥΡΕΑ- -SuperMarket ΝΟΤΟΣ- -Day&Night- -ANEN - για την πολύτιμη συνεισφορά στην προμήθεια αθλητικού υλικού!»
Υπενθυμίζουμε πως τα Πράσινα Πουλιά θα αγωνιστούν φέτος στον 1ο όμιλο της Β΄ τοπικής κατηγορίας.
● Το πρόγραμμα των προπονήσεων:
Παρασκευή 29 Αυγούστου, ώρα 18:00: «Fair Play»
Σάββατο 30 Αυγούστου, ώρα 09:00: Εθν. Στάδιο
Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00: «Fair Play»
Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 17:15: «Παν. Μπαχράμης»
Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου: Ρεπό
Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, ώρα 17:15: «Παν. Μπαχράμης»

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00: «Fair Play»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου