Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΕΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ

«Πλήρωσε» το κακό ξεκίνημα του
Τέλου Άγρα ο Δημήτρης Παναγιώτου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Μετά από δυο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής, η διοίκηση του Τέλου Άγρα ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Παναγιώτου.
Ο έμπειρος κόουτς βρισκόταν στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» από το καλοκαίρι όμως τα αποτελέσματα τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά, εν συναρτήσει με τις «ηχηρές» μεταγραφές που έκανε η ομάδα κατά την θερινή μεταγραφική περίοδο.
Στο Κύπελλο ο Τέλος Άγρας αποκλείστηκε στους «16» από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ενώ στο πρωτάθλημα μετρά ήδη δυο ήττες με 2-0 από τον Τσικλητήρα Πύλου (εκτός) και με 1-0 από την Σπερχογεία (εντός), δίχως να έχει πετύχει τέρμα!

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ομάδα του Τέλου Άγρα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Παναγιώτου.
Η διοίκηση του Τέλου Άγρα εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής του σταδιοδρομίας.
Η διοίκηση της ομάδας εξετάζει όλες τις περιπτώσεις προπονητών, βάσει και του μπάτζετ που έχει προγραμματιστεί»
Με άλλα λόγια, η διοίκηση της ομάδας των Γαργαλιάνων έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια εύρεσης αντικαταστάτη, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο από τη στιγμή που η χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει.
Όπως και να ‘χει, οι «ερυθρόλευκοι» θα χρειαστούν πάση θυσία νίκη το επόμενο Σάββατο στην έδρα τους απέναντι στον – επίσης χωρίς βαθμό – Ακρίτα Κορώνης.
Χρέη προπονητή μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του κ. Παναγιώτου, είχε αναλάβει ο Ανδρέας Ζόμπολας, ο οποίος έχει και την ευθύνη των τμημάτων της ακαδημίας του Τέλου Άγρα.
Η εύρεση αντικαταστάτη όμως δεν άργησε και το πρόσωπο αυτού είναι γνωστό και αναγνωρισμένο στον ποδοσφαιρικό χώρο της Μεσσηνίας. Πρόκειται για τον Αντώνη Μαυρέα, που άμεσα ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου των Γαργαλιάνων και από σήμερα πιάνει δουλειά! Ένας άνθρωπος με εμπειρία σε ομάδες όχι μόνο τοπικού επιπέδου, αλλά και εθνικών κατηγοριών. Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ έχει καθίσει στον πάγκο του Εθνικού Μελιγαλά, του Πάμισου Μεσσήνης, της Εράνης Φιλιατρών, του Παναρκαδικού.
Η στιγμή του μίνι επεισοδίου στην κερκίδα των Γαργαλιάνων. Φωτό: www.gargalianoionline.gr
Καταδικάζει
το επεισόδιο
Η διοίκηση του Τέλου Άγρα δεν έμεινε μόνο στην αντικατάσταση του Παναγιώτου, καθώς εξέδωσε μια ακόμα ανακοίνωση σχετικά με επεισόδιο που έγινε στην εξέδρα του γηπέδου κατά την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την Σπερχογεία την περασμένη Κυριακή.
Η ένταση δημιουργήθηκε όταν ο ρέφερι Στάθης Ζαρακοβίτης απέβαλλε τον νεαρό Γιώργο Παπανδρεόπουλο με 2η κίτρινη κάρτα μόλις στο 30ο λεπτό του αγώνα, κάτι που πυροδότησε τεράστιες αντιδράσεις από την πλευρά των φιλάθλων του Τέλου Άγρα και μάλιστα, δεν έλειψαν και οι τσακωμοί …μεταξύ τους! Η ανακοίνωση του Τέλου Άγρα έχει ως εξής:
«Αναφορικά με μεμονωμένο επεισόδιο το οποίο συνέβη στην εξέδρα του γηπέδου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, μεταξύ φιλάθλων της ομάδας μας, το αποδοκιμάζουμε, όπως και κάθε άλλη πράξη βίας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό και θέλουμε να διαμηνύσουμε σε όλους τους τόνους ότι αυτές οι πρακτικές μας βρίσκουν εντελώς αντίθετους.
Η διοίκηση του συλλόγου είναι υποχρεωμένοι πλέον να διαφυλάξει με άλλους τρόπους τα συμφέροντα και τα δικαιώματά της, κινώντας με νομικές διαδικασίες σε βάρος οποιουδήποτε θα ήθελε να τολμήσει στο μέλλον να δημιουργήσει παρόμοια προβλήματα.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους μας και όσους βρέθηκαν στο γήπεδο των Γαργαλιάνων για να υποστηρίξουν την ομάδα μας σε άλλο ένα παιχνίδι. Θέλουμε όλο τον κόσμο ενωμένο δίπλα μας για την δύσκολη προσπάθεια που μας περιμένει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου